Nyhedsstrøm

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Menukortet« under Flyvergrillen, for 6 dage siden

Menukortet Og der kom så den 5. gratis reklame for ligegyldige kviklånsfirmaer. Det ender med at blive døden for 1001 Fortællinger, at alle mulige platugler …

Klaus Frie Anderson
Klaus Frie Anderson har kommenteret på fortællingen »Menukortet« under Flyvergrillen, for 6 dage siden

Menukortet Jeg har altid været godt tilfreds med flyvergrillen. Og sjovt med bestikket fra manillo :) https://gopricely.dk/penge

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Ustandseligt spisende kunstnere« under Skagen og Brøndums Hotel, for 6 dage siden

Ustandseligt spisende kunstnere Og så fik den lige én reklame mere for et af de utallige kviklånsfirmaer, vi åbenbart ikke kan undgå herinde. Plat.

Malene
Malene har kommenteret på fortællingen »Ustandseligt spisende kunstnere« under Skagen og Brøndums Hotel, for 6 dage siden

Ustandseligt spisende kunstnere Hannah - Meget enig. Så står vi næsten i samme båd, for da jeg besøgte stedet i sin tid måtte jeg også have lidt "hjælp".. :-)…

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Gratis Reklame« under Din Vinbar, for 10 dage siden

Gratis Reklame Fuldstændig rigtigt, Torben, og forhåbentlig bliver både denne og alle de andre også det en dag. Pt. er administrator desværre overbebyrdet.

Per Kristiansen
Per Kristiansen skrev i gæstebogen for Falsters Virke, for 19 dage siden

Falsters Virke Min kone og jeg besøgte stedet for en uge side - troede vi. På adressen er der et forsamlingshus, legetøj i skoven til store børn. Endvidere en …

Bodil Rasmussen
Bodil Rasmussen har kommenteret på fortællingen »Clasens Hotel« under Sæby, for 20 dage siden

Clasens Hotel Åh, det vil jeg gerne besøg, specielt hvis Herman Bang var der. Han er en af mine absolut favoritforfattere :)Mvh. Bodil - webmaster på…

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Erik Menveds tvangsborge« under Bygholm, for 25 dage siden

Erik Menveds tvangsborge Åh nej. Er der da slet ingen fortællinger, der kan undgå irriterende og malplacerede gratis reklamer, Daniel Sørensen.

Daniel Sørensen
Daniel Sørensen har kommenteret på fortællingen »Erik Menveds tvangsborge« under Bygholm, for 28 dage siden

Erik Menveds tvangsborge Dette grønne er et dejligt sted i Horsens. Både rent historisk, men også om sommeren hvor man kan nyde det grønne græs og det flotte sommervejr.…

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Menukortet« under Flyvergrillen, for en måned siden

Menukortet Nu er denne historie ledsaget af ikke mindre end 4 gratis reklamer for lidt af hvert. Et misbrug der griber om sig. Så plat.

Sebastian K
Sebastian K har kommenteret på fortællingen »Menukortet« under Flyvergrillen, for en måned siden

Menukortet Jeg var selv forbi forleden, og det er sgu et dejligt specielt sted :-) Jeg må støtte op om, at det er et specielt godt sted for børnefamilier.…

Bjarne Fredberg Knudsen
Bjarne Fredberg Knudsen har kommenteret på fortællingen »Det forventelige kollaps« under CF-kasernen i Næstved, for en måned siden

Det forventelige kollaps "Hvis krigen kommer" - så findes der i Næstved et værelse med plads til 12 sengeliggende i 6 dobbeltsenge? Hvem skal ligge dér og…

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Ung og ulykkelig kærlighed« under Egeskov, for en måned siden

Ung og ulykkelig kærlighed Og hvor er det dog dejligt, Anders, at du lige kunne snige dig til en gratis reklame. Plat.

Anders
Anders har kommenteret på fortællingen »Ung og ulykkelig kærlighed« under Egeskov, for en måned siden

Ung og ulykkelig kærlighed Fantastisk sted - mine kollegaer og jeg fra https://www.find-a-kasse-priser.dk/ kommer her hvert år. Vi plejer at være der en hel dag, og har så…

Simon
Simon har kommenteret på fortællingen »"Jernhårde ladies"« under Århus Stadion , for en måned siden

"Jernhårde ladies" God historie Hans :). Århus Stadion huser heldigvis også byens hold agf. Og som store agf fans har vi hos http://iadvice.dk/ brugt massere af tid…

Birgit
Birgit har kommenteret på fortællingen »Byens prestigebyggeri« under Århus Musikhus, for en måned siden

Byens prestigebyggeri Musikhuset laver simpelthen de bedste arrangementer. Vi har ofte været på firmatur med <a https://www.toytoy.dk/og set både standup og…

Birgit

Byens prestigebyggeri Musikhuset laver simpelthen de bedste arrangementer. Vi har ofte været på firmatur med <a href="https://www.toytoy.dk/"…

Anders
Anders har kommenteret på fortællingen »Baghuset fostrede en stjerne « under Hedebygade , for en måned siden

Baghuset fostrede en stjerne Sjovt med denne fortælling! Jeg har kontor i gaden med min virksomhed https://www.billig-webhosting.dk/ , Det er en dejlig og centralt beliggende…

Simon
Simon har kommenteret på fortællingen »Menukortet« under Flyvergrillen, for en måned siden