Nyhedsstrøm

Lasse Enevoldsen
Lasse Enevoldsen har kommenteret på fortællingen »Da demokratiet kom ind i byggeriet« under Odder Rådhus , for en måned siden

Da demokratiet kom ind i byggeriet Tak for info'en! Det sætter meget af byggeriet i perspektiv. PS. Jeg kom til at poste min egen fortælling som en kommentar til din…

Lasse Enevoldsen

Da demokratiet kom ind i byggeriet Et helt fantastisk byggeri. Når man kommer kørende ind i Odder fra nord mod centrum, ligger Odder Rådhus der som et rumskib fra en anden…

Gunnar Jørgensen
Gunnar Jørgensen skrev i gæstebogen for Vikingespor - Skibstedet, Skeby, for 4 måneder siden

Vikingespor - Skibstedet, Skeby Skibstedets beliggenhed må være:55°31'34.7"N 10°26'34.4"E

Nicolai Thomsen
Nicolai Thomsen har kommenteret på fortællingen »Menukortet« under Flyvergrillen, for 4 måneder siden

Menukortet Jeg syntes det her var en vild dag og Norwegian gav et fint show :)…

Henning Møberg
Henning Møberg har kommenteret på fortællingen »Den tapre landsoldat« under Fredericia - volde og byplan , for 5 måneder siden

Den tapre landsoldat Rasmus Hansen skriver til en ven d. 9. juli 1849D. 30. juni gjorde vi et udfald fra Fredericia for at tilintegøre et fjendtligt batteri, som var…

Henning Møberg

Den tapre landsoldat Christopher Olsen skriver i brev til forældrene d. 10. juli 1849Om natten kl. 1 rykkede vi ud af Fredericia imod tyskerne og leverede dem et slag,…

Henning Møberg
Henning Møberg har kommenteret på fortællingen »Frederik IV« under Mindeplade i rådhusets forhal, for 5 måneder siden

Frederik IV Store privilegier til de reformerteDe fik tilsagn om uhindret at kunne leve deres eget religiøse liv, ret til at bygge kirke, holde skole og…

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Jazzklub sprængt i luften som hævn« under KB-Hallen , for 6 måneder siden

Jazzklub sprængt i luften som hævn Og i dag - den 5. december 2018 - bliver den genopbyggede KB hal så indviet.

Christian Gade
Christian Gade har kommenteret på fortællingen »Ustandseligt spisende kunstnere« under Skagen og Brøndums Hotel, for 9 måneder siden

Ustandseligt spisende kunstnere Spændende læsning, det er dejligt at se at der er noget der bliver bevaret. Især i den by, hvor der er stor fokus på at forny alle de gamle gule…

Jens Ernst Larsen
Jens Ernst Larsen har kommenteret på fortællingen »Royalt mord for pavens domstol« under Finderup, for et år siden

Royalt mord for pavens domstol - og så konkluderede pavelige domstol?

Frederik Hansen
Frederik Hansen har kommenteret på fortællingen »Ustandseligt spisende kunstnere« under Skagen og Brøndums Hotel, for et år siden

Ustandseligt spisende kunstnere Skagen emmer af historie, og er absolut et besøg værd eneste sommer. Brugte lidt tid på siden https://bedsteonlinecasinoer.dk. Kan virkelig…

Frederik Hansen
Frederik Hansen har kommenteret på fortællingen »Menukortet« under Flyvergrillen, for et år siden

Menukortet Er også helt tosset med Flyvergrillen. Altid spændende at se flyene, og man får altid god betjening :-) Vandt 750 kroner ved hjælp af…

Christian Friborg
Christian Friborg skrev i gæstebogen for Flyvestation Karup, for et år siden

Flyvestation Karup Jeg skal den 26.-27. maj på "hjemstavnstur" til Karup. Jeg har boet i Karup hele min barndom og desuden aftjent min værnepligt på…

Anne Lildholdt Jensen
Anne Lildholdt Jensen har kommenteret på fortællingen »Tysk mindretals gymnasium får eksamensret« under Det tyske gymnasium i Aabenraa, for et år siden

Tysk mindretals gymnasium får eksamensret Det Tyske Gymnasium i Aabenraa er bygget i flot, stram og modernistisk stil. Det er et smukt hus og et dejligt sted at arbejde og at være elev.…

Frank S Olinsson
Frank S Olinsson har kommenteret på fortællingen »Fuglsang levede af jord, folk og heste« under Fuglsang Herregård, for et år siden

Fuglsang levede af jord, folk og heste Vi besøgte parken i 2017 for at se de mange forskellige træer, ikke mindst den kæmpe store thuja

Poul Marcus Iversen
Poul Marcus Iversen har kommenteret på fortællingen »Toldere ude af kontrol« under Foldingbro ved Kongeåen, for et år siden

Toldere ude af kontrol Inde på kroen, inden man går ind i krostuen, findes et kunstværk, malet på loftet, over den gamle bro med toldere på deres pladser.

Gunnar Jørgensen
Gunnar Jørgensen skrev i gæstebogen for Vikingespor - Skibstedet, Skeby, for et år siden

Vikingespor - Skibstedet, Skeby WGS8455°31'35.4"N 10°26'34.6"EWGS84 DDM55°31.590'N 10°26.576'EWGS84 decimal (lat, lon)55.526493, 10.442934…

Gunnar Jørgensen

Vikingespor - Skibstedet, Skeby Lindøvej.Lige før Ørritslev dæmning til venstre. Passer med Lose og andre underbyggede fortællinger.

Bent Juul Sørensen
Bent Juul Sørensen har kommenteret på fortællingen »Vilde natlige hundejagter« under Søbygård og Voldsted, for et år siden

Vilde natlige hundejagter Den rette betegnelse er “Vitsø” og ikke Vitsø Nor. Sidstnævnte er noget københavneri og en forfynskelse af et slesvigsk stednavn.

Kenneth Karl Nielsen
Kenneth Karl Nielsen har kommenteret på fortællingen »Udbryderkongen fra Horsens Statsfængsel« under Horsens Statsfængsel, for et år siden

Udbryderkongen fra Horsens Statsfængsel Sidste år blev der åbnet en ny afdeling på Fængslet. En tunnel mellem selv fænglet og receptionen.Tunnelen er laver samme sted, som Lorentzen…