Nyhedsstrøm

Christian Gade
Christian Gade har kommenteret på fortællingen »Ustandseligt spisende kunstnere« under Skagen og Brøndums Hotel, for en måned siden

Ustandseligt spisende kunstnere Spændende læsning, det er dejligt at se at der er noget der bliver bevaret. Især i den by, hvor der er stor fokus på at forny alle de gamle gule…

Jens Ernst Larsen
Jens Ernst Larsen har kommenteret på fortællingen »Royalt mord for pavens domstol« under Finderup, for 5 måneder siden

Royalt mord for pavens domstol - og så konkluderede pavelige domstol?

Frederik Hansen
Frederik Hansen har kommenteret på fortællingen »Ustandseligt spisende kunstnere« under Skagen og Brøndums Hotel, for 6 måneder siden

Ustandseligt spisende kunstnere Skagen emmer af historie, og er absolut et besøg værd eneste sommer. Brugte lidt tid på siden https://bedsteonlinecasinoer.dk. Kan virkelig…

Frederik Hansen
Frederik Hansen har kommenteret på fortællingen »Menukortet« under Flyvergrillen, for 6 måneder siden

Menukortet Er også helt tosset med Flyvergrillen. Altid spændende at se flyene, og man får altid god betjening :-) Vandt 750 kroner ved hjælp af…

Christian Friborg
Christian Friborg skrev i gæstebogen for Flyvestation Karup, for 7 måneder siden

Flyvestation Karup Jeg skal den 26.-27. maj på "hjemstavnstur" til Karup. Jeg har boet i Karup hele min barndom og desuden aftjent min værnepligt på…

Anne Lildholdt Jensen
Anne Lildholdt Jensen har kommenteret på fortællingen »Tysk mindretals gymnasium får eksamensret« under Det tyske gymnasium i Aabenraa, for 8 måneder siden

Tysk mindretals gymnasium får eksamensret Det Tyske Gymnasium i Aabenraa er bygget i flot, stram og modernistisk stil. Det er et smukt hus og et dejligt sted at arbejde og at være elev.…

Frank S Olinsson
Frank S Olinsson har kommenteret på fortællingen »Fuglsang levede af jord, folk og heste« under Fuglsang Herregård, for 8 måneder siden

Fuglsang levede af jord, folk og heste Vi besøgte parken i 2017 for at se de mange forskellige træer, ikke mindst den kæmpe store thuja

Poul Marcus Iversen
Poul Marcus Iversen har kommenteret på fortællingen »Toldere ude af kontrol« under Foldingbro ved Kongeåen, for 8 måneder siden

Toldere ude af kontrol Inde på kroen, inden man går ind i krostuen, findes et kunstværk, malet på loftet, over den gamle bro med toldere på deres pladser.

Gunnar Jørgensen
Gunnar Jørgensen skrev i gæstebogen for Vikingespor - Skibstedet, Skeby, for 9 måneder siden

Vikingespor - Skibstedet, Skeby WGS8455°31'35.4"N 10°26'34.6"EWGS84 DDM55°31.590'N 10°26.576'EWGS84 decimal (lat, lon)55.526493, 10.442934…

Gunnar Jørgensen

Vikingespor - Skibstedet, Skeby Lindøvej.Lige før Ørritslev dæmning til venstre. Passer med Lose og andre underbyggede fortællinger.

Bent Juul Sørensen
Bent Juul Sørensen har kommenteret på fortællingen »Vilde natlige hundejagter« under Søbygård og Voldsted, for 10 måneder siden

Vilde natlige hundejagter Den rette betegnelse er “Vitsø” og ikke Vitsø Nor. Sidstnævnte er noget københavneri og en forfynskelse af et slesvigsk stednavn.

Kenneth Karl Nielsen
Kenneth Karl Nielsen har kommenteret på fortællingen »Udbryderkongen fra Horsens Statsfængsel« under Horsens Statsfængsel, for 10 måneder siden

Udbryderkongen fra Horsens Statsfængsel Sidste år blev der åbnet en ny afdeling på Fængslet. En tunnel mellem selv fænglet og receptionen.Tunnelen er laver samme sted, som Lorentzen…

Hans Fenneberg
Hans Fenneberg har kommenteret på fortællingen »Kongens sidste udgravning. « under Jægersborg Dyrehave og Jægersborg Hegn, for 10 måneder siden

Kongens sidste udgravning. Ingen af de 4 link virker.

Mads Jensen
Mads Jensen har kommenteret på fortællingen »Menukortet« under Flyvergrillen, for 10 måneder siden

Menukortet Fantastisk sted :-) !

Christian W. D.
Christian W. D. har kommenteret på fortællingen »Bornholm besejrede Sverige« under Storegade i Rønne, for 10 måneder siden

Bornholm besejrede Sverige Virklig spændende læsning, og Anne-mette Jensen.Tak for tippet om natvandring ved Hammerhus.Skal der over til sommer, til detektor træf.Mvh.…

Christian W. D.
Christian W. D. har kommenteret på fortællingen »oversigt« under Skanderup Sogns Historie, for 10 måneder siden

oversigt Umulig læsning :-( DesværreBurde være simpelt for admin at rette.<a href="https://www.travelsense.dk/">.</a>

Kim Armand
Kim Armand har kommenteret på fortællingen »Russisk revolutionshelt taler ud« under Den Danske Statstelegraf, for 10 måneder siden

Russisk revolutionshelt taler ud Med den elektriske telegraf blev Fredericia et af Europas knudepunkter for kommunikation. Udviklingen fulgte omtrent guldalderens anden store…

Kim Armand
Kim Armand har kommenteret på fortællingen »Danmark som olie- og gaseksporterende nation« under Shell raffinaderi, Fredericia, for 10 måneder siden

Danmark som olie- og gaseksporterende nation Shell-terminalen, som indskibningshavnen for Raffinaderiet kaldes, har historie som oliehavn helt tilbage til 1920!Der er dog ingen tvivl om at…

Kim Armand
Kim Armand har kommenteret på fortællingen »"Storkehygge ved den travle betonvej"« under Storkereden, for 10 måneder siden

"Storkehygge ved den travle betonvej" Storkereden deler navn med landevejskrydset S/Ø for Lillebæltsbroen hvor hovedvej A18 fra Vejle stødte til A1 á København-Esbjerg.T-krydset…

Kim Armand
Kim Armand har kommenteret på fortællingen »Jareckis flugt til Bornholm i 1953« under Bornholms lufthavn, for 10 måneder siden

Jareckis flugt til Bornholm i 1953 Igennem 50'erne hoppede 6 MiG15 piloter af. De fire var polakker, og de tre af dem landede på Bornholm hvor den fjerde tilsyneladende…