Nyhedsstrøm

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Ustandseligt spisende kunstnere« under Skagen og Brøndums Hotel, for 4 dage siden

Ustandseligt spisende kunstnere Nu kan denne her historie vist ikke tåle flere reklamer for diverse udlånsfirmaer. Det er misbrug af 1001 Fortællinger og møgirriterende. Jeg har …

Petra Larsen
Petra Larsen har kommenteret på fortællingen »Ustandseligt spisende kunstnere« under Skagen og Brøndums Hotel, for 5 dage siden

Ustandseligt spisende kunstnere Kan kun tilslutte mig. Det er et fantastisk sted, at nyde en kop kaffe og en kage eller bare en drink i solen. Skal helt klart forbi igen meget snart …

Bjarne Fredberg Knudsen
Bjarne Fredberg Knudsen har kommenteret på fortællingen »Den foretagsomme Elias Møller« under Stamhusbesidder Elias Møller den yngre, for 6 dage siden

Den foretagsomme Elias Møller Snebbergaard skal være STUBBERGAARD, VINDERUP; Foruden lystkutteren "Thorshanen" fik Elias Møller også bygget "Vala"

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »De levende døde« under Sankt Jørgensgård, for 9 dage siden

De levende døde Det var en hård straf for sygdommen at blive helt isoleret fra slægt, venner og det omgivende samfund. Men resultatet var, at spedalskhed her i…

Hannah Laursen
Hannah Laursen har kommenteret på fortællingen »Ustandseligt spisende kunstnere« under Skagen og Brøndums Hotel, for 19 dage siden

Ustandseligt spisende kunstnere Helt klart et besøg værd. Morten: jeg synes det kommer meget an på hvornår på året du besøger stedet, men man vil helt sikkert mærke at flere …

Hannah Laursen

hans Jørgen Hansen
hans Jørgen Hansen har kommenteret på fortællingen »Civil værnepligt« under Kompedallejren, for en måned siden

Civil værnepligt Det var da ikke hele Komedallejren, der blev brændt af i 1972. Jeg var da nægter i lejren i 1976. Omend kun i få dage. Selv om man skulle…

Johnni Buch
Johnni Buch har kommenteret på fortællingen »Energikrisen gav gode fund« under Veksø, for en måned siden

Energikrisen gav gode fund Det var arbejdsmand Jens Christensen som fandt hornene fortæller barnebarnet Lene Tønder Buur. Lene skriver: Oprydning i gemmerne, og finder lidt…

Torben Okholm
Torben Okholm har kommenteret på fortællingen »Verdens første fyrvæsen« under Skagens tre fyr, for en måned siden

Verdens første fyrvæsen Kære Richard BøllingDet er al ære værd, at du fortæller om Skagen og dansk fyrvæsen. Men du mangler faktisk Skagens fjerde fyr: I 1956 blev…

Henning Møberg
Henning Møberg har kommenteret på fortællingen »Selvejerskoven« under Trelde Næs, for en måned siden

Selvejerskoven Op gennem middelalderen grundlagdes landsbyerne i Danmark. Således også Trelde by. I 1718 besluttede kongen at omorganisere ryttergodset, så der…

Henning Møberg

Selvejerskoven Der har i århundreder været en stor samhørighed mellem gårdene i Trelde by og Trelde Skov. Den er en af Danmarks største bondeskove ca. 600 ha.…

Henning Møberg

Selvejerskoven Selvejerbønderne i Trelde måtte gang på gang op og markere at skoven hørte til selvejerbønderne og ikke var kronens ejendom. Kongen tiltvang sig …

Johnni Buch
Johnni Buch skrev i gæstebogen for Kolindsund, for en måned siden

Kolindsund Jeg skal til Djursland i næste uge fra 13.3. - 18.3. 17 og vil kigge på Kolindsund og hele inddæmningens historie

Jan Christensen
Jan Christensen har kommenteret på fortællingen »Atomvåben på Gydevej« under Missilerne ved Sigerslev, for en måned siden

Atomvåben på Gydevej Konstant 5-minutters beredskab er ikke korrekt. Luftværnsgruppen bestod bl.a af fire NIKE-eskadriller, der havde en turnus indbyrdes. Som eskadrille …

Flemming Gad
Flemming Gad har kommenteret på fortællingen »Geometri mellem motorvejene« under Motorvejskryds ved Kolding Vest, for en måned siden

Geometri mellem motorvejene Hvor mange billister kører egentlig gennem dette kryds hver dag?Mvh Flemminghttp://www.hovwdiaudi.dk

Flemming Gad
Flemming Gad har kommenteret på fortællingen »En uberørt tidslomme« under Odense Kommandocentral, for en måned siden

En uberørt tidslomme Tak for en god artikel

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Gudens ansigt« under Tollund manden, for en måned siden

Gudens ansigt For mange år siden besøgte min daværende mand og jeg museet og så Tollund-manden. Det var en kæmpe oplevelse. Den gang var det kun hans hoved,…

Poul Erik Kristiansen
Poul Erik Kristiansen har kommenteret på fortællingen »Skorsten med neonlys« under Fynsværket, for 2 måneder siden

Skorsten med neonlys Fynsværket var min arbejdsplads fra 1972 til 1978 det var en dejlig tid med god arbejdsklima vi var mange ansatte den teknologiske udvikling har…

Louise Marie
Louise Marie har kommenteret på fortællingen »Bredbjerg - min barndomsby« under Bredbjerg, for 2 måneder siden

Bredbjerg - min barndomsby Hej BendtJeg har ledt efter din fars bog om Bredbjerg, men der er udsolgt, og den har ikke nået bibliotekerne. Jeg kunne godt tænke mig at læse…

Tove Jensen
Tove Jensen skrev i gæstebogen for Skalleværket Seden Strand og Stige Ø, for 2 måneder siden

Skalleværket Seden Strand og Stige Ø Min far gravede skaller i Seden Stranden fra 1944 indtil vi immigrerede til Canada I 1953. Han gravede også skaller i Odense Fjord. Det ville…