Nyhedsstrøm

Majken
Majken har kommenteret på fortællingen »Da lille Annas far fandt "hæklenåle" i jorden« under Maglemose ved Mullerup, for 4 dage siden

Da lille Annas far fandt "hæklenåle" i jorden Meget spændende fortælle, specielt for en som mig, som har hæklet i mange år. Det er sjovt at tænke på, hvordan man altid har hæklet og hvor…

Bendt Lund Nielsen
Bendt Lund Nielsen har kommenteret på fortællingen »Bredbjerg - min barndomsby« under Bredbjerg, for en måned siden

Bredbjerg - min barndomsby Kære Louise. bogen er kun blevet trykt i få eksemplarer til familie og venner, Den er på Det Kongelige Bibliotek i Århus og København. Der er…

Henning Møberg
Henning Møberg har kommenteret på fortællingen »Stormen på Fredericia« under Fredericia, for en måned siden

Stormen på Fredericia Stormen på Fredericia kunne først gennemføres efter at der var kaldt ekstra tropper til fra Nordtyskland (Tre regimenter)

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Sct. Bendts kirke« under Sankt Bendts Kirke, for en måned siden

Sct. Bendts kirke Jeg tilbragte en times tid i Sct. Bendts Kirke forleden dag for første gang. Den er meget smuk og en meget lang bid af danmarkshistorien er overalt i…

Frederik Hansen
Frederik Hansen har kommenteret på fortællingen »Menukortet« under Flyvergrillen, for 2 måneder siden

Menukortet Det er bare super lækker mad. Er vild med bøfsandwich og ribbensteg smager så godt derfra. Havde en super opelevelse i sommer. Der var to tyskere…

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Brændt slot genopstod som pragtværk« under Koldinghus, for 2 måneder siden

Brændt slot genopstod som pragtværk Resultatet af den sidste restaurering er, så det er en fantastisk oplevelse at se slottet - i alle sine skiftende skikkelser. Kan varmt anbefales.

Hanne Albrechtsen
Hanne Albrechtsen skrev i gæstebogen for Cafe a Porta, for 3 måneder siden

Cafe a Porta Jeg vil gerne takke Martin Zerlang for en meget indsigtsfuld og morsom fortælling om A Portas særlige rolle i det 19 århundrede og frem til…

Louise Jensen
Louise Jensen har kommenteret på fortællingen »Pjerrot kommer til Tivoli « under Tivoli, for 3 måneder siden

Pjerrot kommer til Tivoli Altid hyggeligt at besøge uanset alder. Mvh. Louise - detailreklame.dk

Louise Jensen
Louise Jensen har kommenteret på fortællingen »Menukortet« under Flyvergrillen, for 3 måneder siden

Menukortet Et sted jeg kom tit, da jeg var barn med min morfar. Det var altid sjovt at kigge på flyverne når de lettede. Mvh. Louise - firmabolsjer.dk

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »oversigt« under Skanderup Sogns Historie, for 3 måneder siden

oversigt Jeg er helt enig i, at alle lange indlæg - selvom de utvivlsomt er interessante - gøres ulæselige, fordi alle forsøg på at lave nye afsnit bliver…

Claus Bundgaard
Claus Bundgaard har kommenteret på fortællingen »Fra skønvirke til Danish Design« under Rud. Rasmussens Snedkerier, for 3 måneder siden

Fra skønvirke til Danish Design Rud. Rasmussens Snedkerier findes ikke mere som virksomhed og bygningerne på Nørrebro rummer ikke længere møbelproduktion. Virksomheden er opkøbt…

Andreas børge Jørgensen
Andreas børge Jørgensen har kommenteret på fortællingen »Guld og gamle agre« under Addit Skov, Kirkegaarden, for 3 måneder siden

Guld og gamle agre Hej alle,Jeg gik en skøn tur i denne her dejlige skov og så alle dens seværdigheder - bestemt et besøg værd!

Mette Agnete Nipper
Mette Agnete Nipper har kommenteret på fortællingen »Tak for hjælpen!« under Dragsbæklejren, for 3 måneder siden

Tak for hjælpen! rettelse: Thisted lokalarkiv, Thistedbilleder.

Mette Agnete Nipper

Tak for hjælpen! Alderdomshjemmets leder indtil 1977 var den tidligere modstandsmand Alfred Jørgensen, der sammen med sin kone, Grethe, forstod at skabe trygge rammer…

har kommenteret på fortællingen »Menukortet« under Flyvergrillen, for 4 måneder siden

Menukortet Hej mortenHar du hørt podcasten fra Anders og Anders hvor de sidder på flyvergrillen? Den er rigtig morsom :)Mvh kristoffer fra…

Peter Gøggaard-Clausen
Peter Gøggaard-Clausen har kommenteret på fortællingen »Anna sophie Schack « under Gram Slot, Anna Sophie Schack, for 4 måneder siden

Anna sophie Schack Spændende fortælling og gad vide hvordan brændeovne så ud i den tid.Det ældste mærke jeg kan komme i tanke om er Morsø.Et miniaturekomfur har…

Hans Nielsen
Hans Nielsen har kommenteret på fortællingen »oversigt« under Skanderup Sogns Historie, for 4 måneder siden

oversigt Fortællingen ville blive meget mere læsevenlig, hvis den blev delt op i flere fortællinger efter emne.Flere linieskift ville også hjælpe.

Nina Svane-Mikkelsen
Nina Svane-Mikkelsen har kommenteret på fortællingen »oversigt« under Skanderup Sogns Historie, for 4 måneder siden

oversigt Dette er en ganske ulæselig fortælling og det virker som om det er misburg af siderne til reklameformål. Jf. linket med "Løbesko til…

Jens Hilden
Jens Hilden har kommenteret på fortællingen »Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer.« under Vores hus i Vanløsedets tilblivelse og første ejer., for 4 måneder siden

Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer. Indtil vi overtog huset var det fortsat opvarmet med 3 brændeovnene forsynet med brændere til petroleum, som førstes fra beholdere i trapperummet…

Lisbeth Dannersø Knudsen
Lisbeth Dannersø Knudsen har kommenteret på fortællingen »En planlagt by« under Lindøværftet og Munkebo, for 5 måneder siden

En planlagt by Munkebo har eksisteret i mange år inden Lindøværftet, med kirke og en lille ø, der var dedikeret til henrettelse af forbrydere - læs mere her:…