Nyhedsstrøm

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Brændt slot genopstod som pragtværk« under Koldinghus, for omkring 19 timer siden

Brændt slot genopstod som pragtværk Resultatet af den sidste restaurering er, så det er en fantastisk oplevelse at se slottet - i alle sine skiftende skikkelser. Kan varmt anbefales.

Hanne Albrechtsen
Hanne Albrechtsen skrev i gæstebogen for Cafe a Porta, for 15 dage siden

Cafe a Porta Jeg vil gerne takke Martin Zerlang for en meget indsigtsfuld og morsom fortælling om A Portas særlige rolle i det 19 århundrede og frem til…

Louise Jensen
Louise Jensen har kommenteret på fortællingen »Pjerrot kommer til Tivoli « under Tivoli, for 19 dage siden

Pjerrot kommer til Tivoli Altid hyggeligt at besøge uanset alder. Mvh. Louise - detailreklame.dk

Louise Jensen
Louise Jensen har kommenteret på fortællingen »Menukortet« under Flyvergrillen, for 19 dage siden

Menukortet Et sted jeg kom tit, da jeg var barn med min morfar. Det var altid sjovt at kigge på flyverne når de lettede. Mvh. Louise - firmabolsjer.dk

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »oversigt« under Skanderup Sogns Historie, for 20 dage siden

oversigt Jeg er helt enig i, at alle lange indlæg - selvom de utvivlsomt er interessante - gøres ulæselige, fordi alle forsøg på at lave nye afsnit bliver…

Ulla Larsen
Ulla Larsen har kommenteret på fortællingen »oversigt« under Skanderup Sogns Historie, for 22 dage siden

oversigt Jeg stemmer i. Det hele virker lidt overskueligt på grund af opsætningen. Til gengæld er det "morsomt" at se, at der rent faktisk findes …

Claus Bundgaard
Claus Bundgaard har kommenteret på fortællingen »Fra skønvirke til Danish Design« under Rud. Rasmussens Snedkerier, for 23 dage siden

Fra skønvirke til Danish Design Rud. Rasmussens Snedkerier findes ikke mere som virksomhed og bygningerne på Nørrebro rummer ikke længere møbelproduktion. Virksomheden er opkøbt…

Andreas børge Jørgensen
Andreas børge Jørgensen har kommenteret på fortællingen »Guld og gamle agre« under Addit Skov, Kirkegaarden, for 28 dage siden

Guld og gamle agre Hej alle,Jeg gik en skøn tur i denne her dejlige skov og så alle dens seværdigheder - bestemt et besøg værd!

Mette Agnete Nipper
Mette Agnete Nipper har kommenteret på fortællingen »Tak for hjælpen!« under Dragsbæklejren, for en måned siden

Tak for hjælpen! rettelse: Thisted lokalarkiv, Thistedbilleder.

Mette Agnete Nipper

Tak for hjælpen! Alderdomshjemmets leder indtil 1977 var den tidligere modstandsmand Alfred Jørgensen, der sammen med sin kone, Grethe, forstod at skabe trygge rammer…

har kommenteret på fortællingen »Menukortet« under Flyvergrillen, for en måned siden

Menukortet Hej mortenHar du hørt podcasten fra Anders og Anders hvor de sidder på flyvergrillen? Den er rigtig morsom :)Mvh kristoffer fra…

Hans Nielsen
Hans Nielsen har kommenteret på fortællingen »PH på Vestkysten« under Henne Mølle Å Badehotel, for en måned siden

PH på Vestkysten Kære PeterSpar os nu for dine reklamer, tak

Peter Gøggaard-Clausen
Peter Gøggaard-Clausen har kommenteret på fortællingen »PH på Vestkysten« under Henne Mølle Å Badehotel, for en måned siden

PH på Vestkysten Poul Henningsen har gjort det utroligt godt ja. Stor inspiration for mange.De helt gamle retro lamper havde min bedstemor stående derhjemme. …

Peter Gøggaard-Clausen har kommenteret på fortællingen »Anna sophie Schack « under Gram Slot, Anna Sophie Schack, for en måned siden

Anna sophie Schack Spændende fortælling og gad vide hvordan brændeovne så ud i den tid.Det ældste mærke jeg kan komme i tanke om er Morsø.Et miniaturekomfur har…

Hans Nielsen
Hans Nielsen har kommenteret på fortællingen »oversigt« under Skanderup Sogns Historie, for en måned siden

oversigt Fortællingen ville blive meget mere læsevenlig, hvis den blev delt op i flere fortællinger efter emne.Flere linieskift ville også hjælpe.

Nina Svane-Mikkelsen
Nina Svane-Mikkelsen har kommenteret på fortællingen »oversigt« under Skanderup Sogns Historie, for en måned siden

oversigt Dette er en ganske ulæselig fortælling og det virker som om det er misburg af siderne til reklameformål. Jf. linket med "Løbesko til…

Jens Hilden
Jens Hilden har kommenteret på fortællingen »Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer.« under Vores hus i Vanløsedets tilblivelse og første ejer., for 2 måneder siden

Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer. Indtil vi overtog huset var det fortsat opvarmet med 3 brændeovnene forsynet med brændere til petroleum, som førstes fra beholdere i trapperummet…

Lisbeth Dannersø Knudsen
Lisbeth Dannersø Knudsen har kommenteret på fortællingen »En planlagt by« under Lindøværftet og Munkebo, for 3 måneder siden

En planlagt by Munkebo har eksisteret i mange år inden Lindøværftet, med kirke og en lille ø, der var dedikeret til henrettelse af forbrydere - læs mere her:…

Jens Hilden
Jens Hilden har kommenteret på fortællingen »Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer.« under Vores hus i Vanløsedets tilblivelse og første ejer., for 3 måneder siden

Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer. Første ejers søn, Emil Michael Fort, der er opvokset i huset, har beskrevet området og huset (egen oversættelse fra Eva M Robinson):"Grunden…

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Dansker kendt for rytmisk gymnastik for mænd« under Gymnastikhøjskolen i Ollerup, for 3 måneder siden

Dansker kendt for rytmisk gymnastik for mænd Jens Ernst Larsen. Hvad mener du egentlig med det??? Nu er jeg nysgerrig.