Nyhedsstrøm

Hans Nielsen
Hans Nielsen har kommenteret på fortællingen »Greven låner penge ud« under Holsteinborg, for 3 dage siden

Greven låner penge ud Lån penge smart er ikke særlig smart. Pas på negativ reklame!

Vaskemaskinebedstitest
Vaskemaskinebedstitest har kommenteret på fortællingen »Greven låner penge ud« under Holsteinborg, for 3 dage siden

Greven låner penge ud Den 20. august 1811 blev?

Lån penge smart
Lån penge smart har kommenteret på fortællingen »Greven låner penge ud« under Holsteinborg, for 4 dage siden

Greven låner penge ud Lån penge smart

Jens Hilden
Jens Hilden har kommenteret på fortællingen »Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer.« under Vores hus i Vanløsedets tilblivelse og første ejer., for 14 dage siden

Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer. Indtil vi overtog huset var det fortsat opvarmet med 3 brændeovnene forsynet med brændere til petroleum, som førstes fra beholdere i trapperummet…

Lisbeth Dannersø Knudsen
Lisbeth Dannersø Knudsen har kommenteret på fortællingen »En planlagt by« under Lindøværftet og Munkebo, for 23 dage siden

En planlagt by Munkebo har eksisteret i mange år inden Lindøværftet, med kirke og en lille ø, der var dedikeret til henrettelse af forbrydere - læs mere her:…

Jens Hilden
Jens Hilden har kommenteret på fortællingen »Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer.« under Vores hus i Vanløsedets tilblivelse og første ejer., for 29 dage siden

Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer. Første ejers søn, Emil Michael Fort, der er opvokset i huset, har beskrevet området og huset (egen oversættelse fra Eva M Robinson):"Grunden…

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Dansker kendt for rytmisk gymnastik for mænd« under Gymnastikhøjskolen i Ollerup, for en måned siden

Dansker kendt for rytmisk gymnastik for mænd Jens Ernst Larsen. Hvad mener du egentlig med det??? Nu er jeg nysgerrig.

Jens Ernst Larsen
Jens Ernst Larsen har kommenteret på fortællingen »Dansker kendt for rytmisk gymnastik for mænd« under Gymnastikhøjskolen i Ollerup, for en måned siden

Dansker kendt for rytmisk gymnastik for mænd Da jeg ikke tror at du har glemt en anden central del af beskrivelsen af Bukhs person, bliver jeg nysgerrig på dit fravalg af den del af ham.Venlig …

Eva M Robinson
Eva M Robinson har kommenteret på fortællingen »Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer.« under Vores hus i Vanløsedets tilblivelse og første ejer., for en måned siden

Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer. My father's description of the land and house. "The lot had, as most of the lots around that time, a little one-room shack to stay in when …

Jens Hilden
Jens Hilden har kommenteret på fortællingen »Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer.« under Vores hus i Vanløsedets tilblivelse og første ejer., for en måned siden

Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer. Thank you for your comment. I would like to have a further description of the house. I have uploaded a current image.

Jens Hilden

Eva M Robinson

Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer. I am Emil M. Fort's daughter. Emil moved to Pittsburgh, Pennsylvania USA in 1957 with his wife and 3 children. 2 more children were born…

Per Kristiansen
Per Kristiansen skrev i gæstebogen for Falsters Virke, for 2 måneder siden

Falsters Virke Min kone og jeg besøgte stedet for en uge side - troede vi. På adressen er der et forsamlingshus, legetøj i skoven til store børn. Endvidere en …

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Erik Menveds tvangsborge« under Bygholm, for 3 måneder siden

Erik Menveds tvangsborge Åh nej. Er der da slet ingen fortællinger, der kan undgå irriterende og malplacerede gratis reklamer, Daniel Sørensen.

Daniel Sørensen
Daniel Sørensen har kommenteret på fortællingen »Erik Menveds tvangsborge« under Bygholm, for 3 måneder siden

Erik Menveds tvangsborge Dette grønne er et dejligt sted i Horsens. Både rent historisk, men også om sommeren hvor man kan nyde det grønne græs og det flotte sommervejr.…

Bjarne Fredberg Knudsen
Bjarne Fredberg Knudsen har kommenteret på fortællingen »Det forventelige kollaps« under CF-kasernen i Næstved, for 3 måneder siden

Det forventelige kollaps "Hvis krigen kommer" - så findes der i Næstved et værelse med plads til 12 sengeliggende i 6 dobbeltsenge? Hvem skal ligge dér og…

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Ung og ulykkelig kærlighed« under Egeskov, for 3 måneder siden

Ung og ulykkelig kærlighed Og hvor er det dog dejligt, Anders, at du lige kunne snige dig til en gratis reklame. Plat.

Simon
Simon har kommenteret på fortællingen »"Jernhårde ladies"« under Århus Stadion , for 4 måneder siden

"Jernhårde ladies" God historie Hans :). Århus Stadion huser heldigvis også byens hold agf. Og som store agf fans har vi hos http://iadvice.dk/ brugt massere af tid…

Birgit
Birgit har kommenteret på fortællingen »Byens prestigebyggeri« under Århus Musikhus, for 4 måneder siden

Byens prestigebyggeri Musikhuset laver simpelthen de bedste arrangementer. Vi har ofte været på firmatur med <a https://www.toytoy.dk/og set både standup og…