AKTIVITETSHUSET I FLENSBORG

Dansk aktivitetshus

Af

Det danske aktivitetshus blev oprettet i 1990 og har hjemme i en restaureret og fredet ejendom i Nørregade (Norderstraße) i Flensborg. Aktivitetshuset råder over otte værksteder samt tre mødelokaler og tilbyder plads, udstyr og vejledning til projekter og…

Kilde i baggården

0 kommentar 0 anbefalinger

Flensborg er rig på naturlige kilder med vand, der blandt andet forsynede tidligere tiders romindustri i byen. En af kilderne løber ud i en brønd i den hyggelige baggård bag Aktivitetshuset. Gården bruges blandt andet til sommerkulturfestivalen »Flensburger Hofkultur«, der byder på koncerter og teater i Flensborgs historiske baggårde og købmandsgårde. Aktivitetshuset tilbyder foreninger og grupper fra Danmark en orientering om det danske mindretal i Sydslesvig. Der er også mulighed for at spise madpakke og købe drikkevarer til i vores café. Er man på bytur gennem Flensborg, er det muligt at låne et lokale til en pause. Man skal bare kontakte Aktivitetshuset i god tid for at aftale en dato (telefon fra Danmark er 0049-461 150 140.

Bidrag til AKTIVITETSHUSET

Kilde i baggården