Maleri af Anker Landberg

Dansk virksomhed i verdensklasse

Af

Burmeister og Wain blev etableret allerede i 1843 som mekanisk værksted. I 1872 anlagde man skibsværftet på Refshaleøen i Københavns Havn. Firmaet er uden sidestykke Danmarks bedste bud på et industriforetagende i verdensformat. Det var i mange år landets…

Bidrag til B&W Refshaleøen

Besøg og Gæstebog fra B&W Refshaleøen

Her kan du se hvilke profiler der har besøgt B&W Refshaleøen i virkeligheden, og hvem der gerne vil besøge. Du har også mulighed for selv at angive om du har besøgt eller vil besøge B&W Refshaleøen.

6 profiler har besøgt B&W Refshaleøen

Har du besøgt eller vil du besøge B&W Refshaleøen?

Gæstebog for B&W Refshaleøen (1)

birgit rådberg mikkelsen
, for mere end 9 år siden

min far var i tutten på refshaleøen fra 1938 til omkring 1960 han havde en af de 25 små forretninger og jeg har været der mange gange og haft den store oplevelse at høre paul robson en negersanger der sang som en drøm og så i den store hal, men jeg ville så gerne have billeder af den store hal med alle de små forretninger(udsalg) mon de findes

Den selvbevidste arbejder

Arbejderne på Burmeister & Wain blev kendt som fagbevægelsens fortrop. Det skyldes blandt…