Nørregårdskolen
Fakta

Fede tider for dansk rock

Af

Spillestedet Brøndby Pop Club havde i 1967-70 til huse i den dobbelte gymnastiksal på Nørregårdsskolen i Brøndbyøster. Klubben udviklede sig hurtigt til at være landets førende scene for nye, danske rockbands som Steppeulvene, Alrune Rod og Burnin Red Ivanhoe.…

Vis mere

Bidrag til Brøndby popclub

Har du besøgt / vil du besøge stedet? Bidrag til stedet Tilføj til rute
Udvalgt bidrag

Liggepladser til publikum

Tid / Periode 1965
1 kommentar 0 anbefalinger

Et noget utrænet politi kom jævnligt forbi og snusede efter hash. Vel lugtede der til tider af ”sjov tobak”, men størstedelen af publikum nød ikke noget stærkere end Prince og Mac Baren. Og i baren solgtes kun æblemost og sodavand. Til gengæld emmede luften tykt af orientalske røgelsespinde, våde, afghanske pelse samt almindelig armsved. I det mørke rum lejrede publikum sig i smågrupper på gulvet omkring tændte stearinlys. Det var dengang, man lå til koncert. Det var en musikalsk brydningstid, hvor pigtrådsmusik med engelske tekster var ved at blive erstattet af beatmusik med danske tekster beregnet til meditation og fordybelse. Men blev musikken for flippet, lød det fra gulvet: ”Kul på!”

Se alle fortællinger

Kommentarer til fortællingen (1)

Inge Hertoft
, for mere end 10 år siden

Og det var fantastisk eksotisk for en lille 17-årig at opleve det miljø. På den tid foregik der absolut INTET i brøndbyerne for de unge. Så det var glade dage, når der var popklub på Nørregårdsskolen.

Bidrag til Brøndby popclub

Bidrag med en fortælling om stedet

Bidrag med et eller flere billeder

Bidrag med video

Bidrag med links

Fortællinger (2)

Liggepladser til publikum

Et noget utrænet politi kom jævnligt forbi og snusede efter hash. Vel lugtede der til tider af…

brøndby popklub

jeg kan ikke helt genkende historien om brøndby popklub da den ikke er repræsentativt for hele…

Billeder (3)