Nørregårdskolen

Fede tider for dansk rock

Af

Spillestedet Brøndby Pop Club havde i 1967-70 til huse i den dobbelte gymnastiksal på Nørregårdsskolen i Brøndbyøster. Klubben udviklede sig hurtigt til at være landets førende scene for nye, danske rockbands som Steppeulvene, Alrune Rod og Burnin Red Ivanhoe.…

Bidrag til Brøndby popclub

brøndby popklub

0 kommentar 0 anbefalinger

Jeg kan ikke helt genkende historien om brøndby popklub da den ikke er repræsentativt for hele historien omkring klubben men snarere viser hvad klubben udviklede sig til før de sidste krampetrækninger og lukningen, Har helt glemt perioden med både Ten Years After Nalle og Big Sound Crazy World of Arthur Brown og mange mange flere så når der er angivet årtallet 1966 passer det ikke med beskrivelsen af Brøndby Popklub men det er nærmere i slut 60`erne. jeg var selv med fra starten, men sluttede da der kom for meget hash og sidde kultur ind over - syntes det blev alt for kedeligt og ligegyldigt og kun for et mere smalt publikum - der igen var årsagen til at den lukkede pga. for tilslutning

Liggepladser til publikum

Et noget utrænet politi kom jævnligt forbi og snusede efter hash. Vel lugtede der til tider af…