Den nye Skudehavn forårsbeding

Et fiskerleje midt i København

Af

På Nordhavnens alleryderste nordvestlige spids ligger Fiskerihavnen. Eller Skudehavnen, som den stadig kaldes. Her er moler, kajer, kølerum, toiletbygning og bådpladser. Der er også skure, bygget ud til havnen. En del af Københavns få aktive erhvervsfiskere holder…

Bidrag til Den nye skudehavn

Apollo i Skudehavnen

0 kommentar 0 anbefalinger

Jeg parkerede min gamle campingvogn Apollo ved vandet i Skudehavnen. Da jeg havde haft gæster i Apollo og kørt dem tilbage til byen, vendte jeg selv tilbage til campingvognen. I mellemtiden havde to cyklister slået sig ned ved den røde dug og spistde medbragte madpakker. De fortalte, at de ofte cykler fra lejligheden i Valby til Skudehavnen for at tilbringe dagen der ved vandet. Og så hjalp de mig i øvrigt med at trække Apollo op på vejen igen. Tak!

Flytbar idyl

Stemningen af aktivt fiskermiljø er flyttet med. Skudehavnen er fyldt med skure, huse, garn på…