en fyraftensøl

Bag De Gule Gardiner

Af

På hjørnet af Peter Fabers Gade og Nørrebrogade ligger det “Det Rene Glas”, der er en af de helt gamle på Nørrebro og flyttede ind samme år som bygningen stod færdig i 1891. Det er ikke tilfældigt at værtshuset har fået navnet ”Det Rene Glas”. Før i…

På kryds og Tværs

0 kommentar 0 anbefalinger

Før i tiden var stedet kendt for at være sidste stop på vejen hjem fra byen, og så kunne man jo med fordel få sig en lille bid morgenmad. Stedet har ikke længere en morgenbevilling og lukker nu alle dage klokken 02. I hverdagen er atmosfæren rolig og hyggelig, øllene billige og stemningen hjemlig. Stamgæsterne kender hinanden på kryds og tværs. Om aftenen og weekenderne overtager et yngre og mere feststemt publikum stedet. De skåler, rafler og bruger et hav af mønter i den farvestrålende jukeboks.

Bidrag til Det Rene Glas

På kryds og Tværs