DUBORG-SKOLEN

Dansk Gymnasium i Sydslesvig

Af

Duborg-Skolen blev grundlagt som realskole i 1920, året hvor de nationale afstemninger fandt sted i Nord- og Mellemslesvig. I 1923 flyttede den til den nuværende skolebygning på Duborg Banke, hvor Margethe den Første havde sit slot. Duborg-Skolen blev udvidet i…

Kendte Duborg-elever

0 kommentar 0 anbefalinger

En lang række kendte dansk-sydslesvigere har gået på Duborg-Skolen, blandt andre trommeslageren i rockbandet TV2, Sven Gaul, den tidligere SSW-politiker og chefredaktør på Flensborg Avis, Karl Otto Meyer, chefredaktør på Der Nordschleswiger, Siegfried Matlok, forfatteren Karin Johannsen-Bojsen, SSWs landdagsmedlem Anke Spoorendonk og Dieter Paul Küssner, formand for Sydslesvigsk Forening fra 2003. Duborg-Skolen er ubetinget den skole og det gymnasium med den flotteste udsigt over Flensborg. Fra skolens moderne terrasse er der en vidtstrakt udsigt over Flensborg Havn og Flensborg Fjord.

Bidrag til DUBORG-SKOLEN

En lang række kendte dansk-sydslesvigere har gået på Duborg-Skolen, blandt andre trommeslageren i…