Opret profil

Opret profil

Velkommen. Vi vil gerne lære dig at kende.

Når du opretter en profil på 1001-sitet slipper du for at taste dine oplysninger ind hver gang du bidrager med billeder eller andet indhold til sitet. Derudover bliver du en del af sitets profilnetværk og den dialog der foregår herinde om spændende steder i landet.

Når du opretter en profil, skal du oplyse dit rigtige, fulde navn. Ikke en institution, en kommune, et event el. lign.

Du vælge, om profilen skal være offentlig eller privat. Opretter du en offentlig profil, kan din profilside ses af andre brugere. Opretter du en privat profil, får du adgang til en personlig side, som kun kan ses af dig.

Aldersgrænsen for at bidrage til sitet og oprette en profil er 13 år.

* Når du opretter en profil får du en profilside, hvor du kan holde styr på de steder, som du har besøgt og gerne vil besøge. Profilsiden er også en samlet indgang til det indhold du har bidraget med eller anbefalet. Opretter du en offentlig profil, giver du andre brugere mulighed for at se din profilside, så de kan følge med og lade sig inspirere. Hvis du ikke krydser af, at din profil skal være offentlig, kan din profilside kun ses af dig, og du kan bruge den til at holde styr på de steder, som du har besøgt eller gerne vil besøge.

Opret profil med Facebook-konto eller OpenID

Du kan let oprette en 1001-profil hvis du allerede bruger Facebook eller OpenID (fx Google eller Yahoo!).

Facebook Connect

Use your OpenId account.