Falsled Kro
Fakta

Fra brændevin til benzintank

Af

Falsled Kros historie er broget. I 1744 fik Grev Reventlow kongelig bevilling til at holde værtshus og brygge brændevin på stedet. Siden har kroen blandt andet huset en købmandsbutik, en benzintank og dannet ramme om byens skibsfart. Den har også været et…

Vis mere

Fra eksotisk kro til gastronomisk succes

Tid / Periode 1744
0 kommentar 0 anbefalinger

I 1970’erne var tiden løbet fra sovs og kartofler på Falsled kro. Derfor besluttede ægteparret Grønlykke at genåbne kroen som med et køkken med en international gastronomisk profil. Køkkenchefen var fransk, og fliserne på væggen var spanske. Den eksotiske kro fik hurtigt succes. Med kroens stemningsfulde egenart og Jean Louis Lieffroys kogekunst gjorde den sig bemærket, også udover landets grænser. De gastronomiske ambitioner er stadig i top, selvom Jean Louis forlod stedet i januar 2009.

Se alle fortællinger

Kommentarer til fortællingen (0)

Bidrag til Falsled Kro

Bidrag med en fortælling om stedet

Bidrag med et eller flere billeder

Bidrag med video

Bidrag med links

Fortællinger (1)

Fra eksotisk kro til gastronomisk succes

I 1970’erne var tiden løbet fra sovs og kartofler på Falsled kro. Derfor besluttede ægteparret …

Billeder (1)