Vejskilt

Fly-spotting og hotdogs

Af

Flyvergrillen ligger for enden af Amager Landevej helt op til hegnet, som omkranser landingsbanerne i Kastrup Lufthavn, Copenhagen Airport. Traktørstedet startede i 1972 som et flytbart ishus. Få år efter blev der råd til opføre en egentlig grillbar, der i…

Bidrag til Flyvergrillen

Menukortet

9 kommentarer 10 anbefalinger

Hvornår blev sortimentet udvidet? Da den nuværende ejer overtog grillen i 1991, begyndte hun så småt at introducere andre danske middagsretter som hakkebøf med bløde løg og biksemad med spejlæg. I dag er menukortet meget velassorteret med 90 retter og varianter, burgere, pølser, børnemenuer, frikadelle- og ribbensteg, bøfsandwich, toast, forårsruller, pommes frites og pitabrød. Hvor mange arbejder på grillen? I sommerhalvåret er der fire eller fem personer i fuld sving hver dag fra morgen til aften. Her åbnes en separat luge til salg af is. Når vintermørket falder på, daler interessen for fly-spotting, og så er der normalt kun to, der passer Flyvergrillen.

Rasmus Mikkelsen
, for 5 måneder siden

Paw Hellegaard
, for 7 måneder siden

Slip for at spise din pølse med fingrene, køb plastisk bestik hos manillo :-) https://manillo.dk/engangsbestik-i-plast-80-pak.html

Morten Jessen
, for mere end 4 år siden

Nu har jeg hørt om den flyvergrill siden jeg var et lille barn.. Så måske det er ved at være på tide at kigge ud ? :) Jeg kigger ellers tit ud i Sundby for at få en god gang pastasalat, når jeg er færdig med mit arbejde som vicevært ( jeg laver trappevask, snerydning og anden ejendomsservice ), så når man er godt træt efter sådan et stykke arbejde, lyder en ribbenstegssandwich som en god ting :)

johan sørensen

ribbenstegen gir' vinger!