Vejskilt

Fly-spotting og hotdogs

Af

Flyvergrillen ligger for enden af Amager Landevej helt op til hegnet, som omkranser landingsbanerne i Kastrup Lufthavn, Copenhagen Airport. Traktørstedet startede i 1972 som et flytbart ishus. Få år efter blev der råd til opføre en egentlig grillbar, der i…

Bidrag til Flyvergrillen

Menukortet

14 kommentarer 10 anbefalinger

Hvornår blev sortimentet udvidet? Da den nuværende ejer overtog grillen i 1991, begyndte hun så småt at introducere andre danske middagsretter som hakkebøf med bløde løg og biksemad med spejlæg. I dag er menukortet meget velassorteret med 90 retter og varianter, burgere, pølser, børnemenuer, frikadelle- og ribbensteg, bøfsandwich, toast, forårsruller, pommes frites og pitabrød. Hvor mange arbejder på grillen? I sommerhalvåret er der fire eller fem personer i fuld sving hver dag fra morgen til aften. Her åbnes en separat luge til salg af is. Når vintermørket falder på, daler interessen for fly-spotting, og så er der normalt kun to, der passer Flyvergrillen.

Inge Heede Hertoft
, for 6 dage siden

Og der kom så den 5. gratis reklame for ligegyldige kviklånsfirmaer. Det ender med at blive døden for 1001 Fortællinger, at alle mulige platugler bruger denne platform til alt andet end det, den er beregnet til.

Klaus Frie Anderson
, for 6 dage siden

Jeg har altid været godt tilfreds med flyvergrillen. Og sjovt med bestikket fra manillo :) https://gopricely.dk/penge

Inge Heede Hertoft
, for en måned siden

Nu er denne historie ledsaget af ikke mindre end 4 gratis reklamer for lidt af hvert. Et misbrug der griber om sig. Så plat.

Sebastian K

Jeg var selv forbi forleden, og det er sgu et dejligt specielt sted :-) Jeg må støtte op om, at det er et specielt godt sted for børnefamilier. http://trippy.dk/

Simon

Elsker at spise på flyvergrillen inden jeg rejser mod http://www.casinobutler.dk/ :D