Jagerleder bunkeren "Gyges" (Bunker 1137) i 1945

Nordens største luftbase

Af

Flyvestation Karup er en af de største militære installationer i Danmark og den største luftbase i Nordeuropa. Flyvestationen har mere end 1000 bygninger og et samlet areal på 2900 hektar. Flyvestationen rummer ikke bare en flyveplads, men er også hjemsted for…

Bidrag til Flyvestation Karup

Besøg og Gæstebog fra Flyvestation Karup

Her kan du se hvilke profiler der har besøgt Flyvestation Karup i virkeligheden, og hvem der gerne vil besøge. Du har også mulighed for selv at angive om du har besøgt eller vil besøge Flyvestation Karup.

10 profiler har besøgt Flyvestation Karup

4 profiler vil besøge Flyvestation Karup

Har du besøgt eller vil du besøge Flyvestation Karup?

Gæstebog for Flyvestation Karup (2)

Christian Friborg
, for mere end 2 år siden

Jeg skal den 26.-27. maj på "hjemstavnstur" til Karup. Jeg har boet i Karup hele min barndom og desuden aftjent min værnepligt på Flyvestationen - rekrut i Gedhus og derefter i jordforsvarssektionen ved hovedvagten. Jeg vil gerne besøge flyvestationen med 5 venner - vi er 2 par. Gerne den 26 mellem 11 og 15 eller den 27. i samme tidsrum. Jeg håber det er muligt. Kontakt mig evt. på 61287919. med venlig hilsen - Christian Friborg

Alfred Laursen Westersø
, for mere end 7 år siden

Jeg repræsenterer en seniorforening, der gerne vil besøge flyvestationen. Gerne i uge 37. Ønsker kontakt for nærmere aftale, såfremt det er muligt. V.h. Alfred Westersø ahwest@youmail.dk

Flyvevåbnets hovedbase

Da tyskerne besatte Danmark i 1940, havde Luftwaffe allerede planer om at bygge en flyveplads på…