Thylejren

Hippiernes reservat

Af

Frøstruplejren, også kaldet Thylejren, åbnede i juli 1970 på en flad græsmark ved Frøstrup i Thy. I løbet af sommeren blev den interimistiske teltlejr besøgt af omkring 30.000 mennesker, som flokkedes til politiske paroler og gratis rockmusik i det fri. Som…

Bidrag til Frøstruplejren

Besøg og Gæstebog fra Frøstruplejren

Her kan du se hvilke profiler der har besøgt Frøstruplejren i virkeligheden, og hvem der gerne vil besøge. Du har også mulighed for selv at angive om du har besøgt eller vil besøge Frøstruplejren .

4 profiler har besøgt Frøstruplejren

2 profiler vil besøge Frøstruplejren

Har du besøgt eller vil du besøge Frøstruplejren ?

Gæstebog for Frøstruplejren (1)

Mia
, for mere end 7 år siden

Kære Thylejren Vi er tre piger der kommer fra Holstebro Handelsskole og vi er ved at lave et projekt om forskellige kulturer. I den forbindelse, kunne vi godt tænke os, at beskæftige os med kulturen i Frøstruplejren. Vi har længe ledt efter en måde at henvende os på, men forgæves. Vi håber, at I vil kontakte os på denne e-mail: maiken_green@hotmail.com, eller evt. give respons på denne besked (evt. komme med telefonnummer eller jeres e-mail), så vi kan aftale et møde! :-) Med venlig hilsen Maiken Green, Maria Troelsen og Mia Wulff

Da revolutionen kom til Thy

I protest mod politiets narkorazziaer besatte 15 aktivister fra Thylejren natten til den 31.august…