Hedebo
Fakta

Plejecenteret Hedebo er en del af ældreplejen i Greve Kommune. Plejecentret blev bygget i 1952 i to plan, og er efterfølgende blevet tilbygget og renoveret i flere omgange, så centret i dag fremstår funktionelt og tidssvarende. Plejecenteret ligger i…

Bents fortælling

3 kommentarer 0 anbefalinger

Da vi besøgte plejehjemmet, faldt vi i snak med en ældre herre, ved navn Bent. Han fortalte os om hans liv og familie. Bent fortalte hvordan hans kone døde af kræft 10 år tidligere, og han har boet på plejehjemmet lige siden. Hans børn bor begge nord for københavn, så han ser ikke så meget til dem. Bent fortalt hvordan plejehjemme så ud da han kom der til i 2000, i alder af 76. Der er ikke sket megen forskel, udover der er kommet nogle nye møbler til og væggene er blevet malet i andre farver. Bent fortalte endvidere hvordan det var at være ung i 50'erne. Prisen på en Tuborg var ca. 2 kr. Da han var ung arbejdede han på sin far gård, hvor han hjalp med at fodre dyr, og høste. Han tjente ikke det store ved det, men det gav men penge til at hygge sig med sine venner. I 70'erne var Bent 46 og havde stiftet familie, og arbejdede som Brygger hos Tuborg, han var glad for det han lavede. og han fortsatte indtil han gik på pension i en alder af 65.

Lasse V og Cecilie
, for mere end 8 år siden

En meget fin beskrivelse, men eventuelt en mere detaljeret beskrivelse af de 18 midlertidige boligere. Hvad betyder det? Har plejehjemmets funktion og udseende ændret sig gennem renoveringsperioden?

Camilla Grube

læs korrektur på teksten, ellers fin fortælling.

gruppe 3
, for mere end 8 år siden

Super med en personlig fortælling! :) - men overvej dog at rette stave/sprog-fejlene. Billedet er måske i lidt for dårlig kvalitet (overvej et nyt).

Bidrag til Hedebo Plejehjem

Bents fortælling