Karnapgården

Bornholms fineste stue

Af

Karnapgården i Rønne blev opført i 1753 som en stor skippergård. Det fredede Karnaphus udgør i dag kun de seks midterste fag af huset. Bag den karakteristiske karnap med det buede tag blev der i 1830 indrettet en fin stue. Den blev dekoreret med malede dørstykker,…

Bidrag til Karnaphuset i Rønne

Besøg og Gæstebog fra Karnaphuset i Rønne

Her kan du se hvilke profiler der har besøgt Karnaphuset i Rønne i virkeligheden, og hvem der gerne vil besøge. Du har også mulighed for selv at angive om du har besøgt eller vil besøge Karnaphuset i Rønne.

3 profiler har besøgt Karnaphuset i Rønne

1 profil vil besøge Karnaphuset i Rønne

Har du besøgt eller vil du besøge Karnaphuset i Rønne?

Gæstebog for Karnaphuset i Rønne (2)

Frank Bentler
, for mere end 2 år siden

Kære smukke bygning. Jeg håber at få lejlighed til at bese dig indvendig - den tekst er ikke min. F.F. Jeg har været inde med henblik på køb FØR restaureringen. Det var en ruin. Taget mod haven lå i haven og alt var ødelagt. For stor en opgave for en privat køber.

Joakim Kofod
, for mere end 6 år siden

Kære smukke bygning. Jeg håber at få lejlighed til at bese dig indvendig, når jeg kommer til Rønne næste gang. Min oldefar klokker Jokum Peter Kofod boede i huset med sine 11 børn, hvoraf min farfar Hans Kofod var den næstyngste. Mine forældre har ofte besøgt huset, da det beboedes af tante Valborg, den ene af tvillingpigerne. Venlig hilsen Joakim Kofod (Jokum)

Hollandske fliser i karnappen

Den fine stue i Karnaphuset er unik, fordi det er den eneste stue i Rønne med karnap. Den er også…