København NV

En bydel i rivende udvikling

Af

Nordvestkvarteret, eller blot Nordvest, er et område i København, der overvejende er beliggende i den sydvestlige del af bydelen Bispebjerg. I 1993 blev der imellem boligministeriet, socialministeriet og Københavns kommune indgået en aftale om en…

Et blomstrende kvarter

0 kommentar 0 anbefalinger

Som tilflytter til Nordvestkvarteret for ganske nylig, blev jeg overrasket over at se den udvikling, der er sket, sker lige nu og er ved at ske. Jeg mindes kvarteret som et trist sted med mange industribygninger og sociale boliger. I dag oplever jeg kvarteret ganske anderledes med store åbne pladser, grønne områder, et spirende erhvervsliv (som min egen virksomhed er den del af), som bringer associationer til nogle af de tidligere store amerikanske industribyer, hvor områder er blevet forvandlet til pulserende minisamfund. Det glæder mig at Københavns Kommune har investeret en stor sum penge i området, for Nordvest har virkelig meget at byde på uanset om man blot er på besøg, bor dér eller har valgt at placere sin virksomhed i området.

Bidrag til København NV

Som tilflytter til Nordvestkvarteret for ganske nylig, blev jeg overrasket over at se den udvikling,…