Krudtårnet
Fakta

Krudttårnet (bygget i perioden 1686-1690) i Fladstrand, (i dag Frederikshavn), er en del af en gammel befæstning. I dag ligger Krudttårnet tæt på Frederikshavn havn. Krudttårnet er i dag hjemsted for et militærhistorisk museum og tjener samtidig som…

Krudttårnet 2220

0 kommentar 0 anbefalinger

Særlige aktiviteter uge 30: Mandag kl. 21.00 OPEN AIR VIDEO KONCERT: Gense- og hør de to teaterkoncerter om Frederikshavns historie: HISTORIEN om KØBSTADEN og KRIGEN om VARTEGNET. Læs mere her… Tirsdag kl. 11-15 Mød Kræftens Bekæmpelse med Solkampagne Tirsdag kl. 11.15 Guidet Havne Trekking på 8,5 km. Tag på en guidet tur på den nye havn og kom 3 km ud i Kattegat. På turen oplever du den storslåede natur og udsigt over havet, samt kigget ind mod kysten sydover mod Sæby, og Aalbæk Bugt og Skagen mod nord. Læs mere her… Tirsdag kl. 19.00 – og – 20.00 Fladstrand Spillemændende underholder ved Krudttårnet Tirsdag kl. 21.00 OPEN AIR VIDEO KONCERT: Gense- og hør de to teaterkoncerter om Frederikshavns historie: HISTORIEN om KØBSTADEN og KRIGEN om VARTEGNET. Læs mere her… Onsdag kl. 11.00 Livgarder salutterer ved Krudttårnet – herefter vagtparade til statuen Onsdag kl. 11.30 Livgarden salutterer ved Statuen af Tordenskiold – Vagtparade til Krudttårnet Onsdag kl. 11-15 Der kan købes Stegte Arme Riddere Onsdag kl. 11-15 Skole Anno 1717 + historiske lege (Børnepladsen) Onsdag kl. 21.00 OPEN AIR VIDEO KONCERT: Gense- og hør de to teaterkoncerter om Frederikshavns historie: HISTORIEN om KØBSTADEN og KRIGEN om VARTEGNET. Læs mere her… Torsdag kl. 11-15 Skole Anno 1717 + historiske lege (Børnepladsen) Torsdag kl. 19.00 Stegte Tørre Jyder (Tørfisk) Hver torsdag. tilbyder Almuens Torv de lækre tørfisk kendt fra Tordenskioldsdage. Desuden serveres der på pladsen også grillpølser, pandekager mm.. Torsdag kl. 20.00 Historier og musik. MADSEN & NORDHEIM “Letter Anker” læs mere her… Torsdag kl. 21.00 OPEN AIR VIDEO KONCERT: Gense- og hør de to teaterkoncerter om Frederikshavns historie: HISTORIEN om KØBSTADEN og KRIGEN om VARTEGNET. Læs mere her… Fredag kl. 11-15 Oplev TORDENSKJALDENE – kendt for historiske, folkelige sange. Optræder på pladsen og i Krudttårnet Fredag kl. 20.00 En aften med TORDENSKJALDENE – kendt for historiske, folkelige og ikke mindst frække sange Fredag kl. 21.00 OPEN AIR VIDEO KONCERT: Gense- og hør de to teaterkoncerter om Frederikshavns historie: HISTORIEN om KØBSTADEN og KRIGEN om VARTEGNET. Læs mere her… Lørdag kl. 11-15 Rebslagning, historier og andre aktiviteter for børn. Fæstegården. (Børnepladsen) Lørdag kl. 11.00 Livgarder salutterer ved Krudttårnet – herefter vagtparade til statuen Lørdag kl. 11-15 Oplev TORDENSKJALDENE – kendt for historiske, folkelige sange. Optræder på pladsen og i Krudttårnet Lørdag kl. 11.30 Livgarden salutterer ved Statuen af Tordenskiold – Vagtparade til Krudttårnet Lørdag kl. 20.00 En aften med TORDENSKJALDENE – kendt for historiske, folkelige og ikke mindst frække sange Lørdag kl. 21.00 OPEN AIR VIDEO KONCERT: Gense- og hør de to teaterkoncerter om Frederikshavns historie: HISTORIEN om KØBSTADEN og KRIGEN om VARTEGNET. Læs mere her… Søndag kl. 11-15 Oplev TORDENSKJALDENE – kendt for historiske, folkelige sange. Optræder på pladsen og i Krudttårnet Søndag kl. 21.00 OPEN AIR VIDEO KONCERT: Gense- og hør de to teaterkoncerter om Frederikshavns historie: HISTORIEN om KØBSTADEN og KRIGEN om VARTEGNET. Læs mere her… UGE 31 (27. juli- 2. august) kl. 11-15 og kl. 19-21 ÅBEN HVER DAG: Krudttårnspladsen er åben, og der er fri entré til området og børneaktiviteter! OBS: Drikkevarer, hunde, cykler mv., må ikke medbringes på Krudttårnspladsen. GRATIS: Skattejagt for børn – hvor man kan vinde en medalje. (OBS: om aftenen er seneste skattejagt start kl. 20.45) Børnekanon skydebane – prøv at ramme den svenske fregat. OBS: Åben torsdag-søndag mellem 12-14. BESØG I TÅRNET: Adgang til Krudttårnet entré kr. 25.- børn gratis. I toppen af tårnet kan du se en udstilling med historiske kanoner, og på 1. sal er der fra den 27. juli en lille udstilling om Frederikshavns nye store havneudvidelse til 1 mia. kr. OBS: Hver aften kl. 20.00 skyder Krudttårnet Særlige aktiviteter uge 31: Tirsdag kl. 11.15 Guidet Havne Trekking på 8,5 km. Tag på en guidet tur på den nye havn og kom 3 km ud i Kattegat. På turen oplever du den storslåede natur og udsigt over havet, samt kigget ind mod kysten sydover mod Sæby, og Aalbæk Bugt og Skagen mod nord. Læs mere her… Tirsdag kl. 11-15 Mød Kræftens Bekæmpelse med Solkampagne Onsdag kl. 11.00 Livgarder salutterer ved Krudttårnet – Vagtparade til statuen Onsdag kl. 11.30 Livgarden salutterer ved Statuen af Tordenskiold – Vagtparade til Krudttårnet Onsdag kl. 11-15 Der kan købes Stegte Arme Riddere Onsdag kl. 12.00 Koncert Urværk. En musikinstallation, hvor publikum bevæger sig rundt med sikker afstand til de øvrige gæster, mens de oplever ny klassisk musik på nærmeste hold på rejsen rundt om tårnet. Onsdag kl. 13.30 Koncert Urværk. En musikinstallation, hvor publikum bevæger sig rundt med sikker afstand til de øvrige gæster, mens de oplever ny klassisk musik på nærmeste hold på rejsen rundt om tårnet. Onsdag kl. 19.00 Koncert Urværk. En musikinstallation, hvor publikum bevæger sig rundt med sikker afstand til de øvrige gæster, mens de oplever ny klassisk musik på nærmeste hold på rejsen rundt om tårnet. Torsdag kl. 12.00 Koncert Urværk. En musikinstallation, hvor publikum bevæger sig rundt med sikker afstand til de øvrige gæster, mens de oplever ny klassisk musik på nærmeste hold på rejsen rundt om tårnet. Torsdag kl. 13.30 Koncert Urværk. En musikinstallation, hvor publikum bevæger sig rundt med sikker afstand til de øvrige gæster, mens de oplever ny klassisk musik på nærmeste hold på rejsen rundt om tårnet. Torsdag kl. 19.00 Koncert Urværk. En musikinstallation, hvor publikum bevæger sig rundt med sikker afstand til de øvrige gæster, mens de oplever ny klassisk musik på nærmeste hold på rejsen rundt om tårnet. Torsdag kl. 19.00 Stegte Tørre Jyder (Tørfisk) Hver torsdag. tilbyder Almuens Torv de lækre tørfisk kendt fra Tordenskioldsdage. Desuden serveres der på pladsen også grillpølser, pandekager mm.. Torsdag kl. 19.30 Præcitionsskydning v/ Officers Corpset. Opvisning med sortkrudtspistoler. Torsdag kl. 20.00 Historier og musik. MADSEN & NORDHEIM “Letter Anker” læs mere her… Fredag kl. 12.00 Koncert Urværk. En musikinstallation, hvor publikum bevæger sig rundt med sikker afstand til de øvrige gæster, mens de oplever ny klassisk musik på nærmeste hold på rejsen rundt om tårnet. Fredag kl. 13.30 Koncert Urværk. En musikinstallation, hvor publikum bevæger sig rundt med sikker afstand til de øvrige gæster, mens de oplever ny klassisk musik på nærmeste hold på rejsen rundt om tårnet.

Bidrag til Krudttårnet

Åbningstider