Messecenter Herning

Herning er nok en messe værd

Af

Da Messecenter Herning blev indviet i 1954 lå det i hjertet af Herning. På grund af voksende pladsmangel besluttede man i 1963 at flytte centeret til Vardevej lidt uden for Herning. I de fem nye haller på tilsammen 10.000 kvadratmeter blev der blandt andet afholdt…

Bidrag til Messecenter Herning

Ørnen fra Herning

2 kommentarer 0 anbefalinger

Bjarne Riis er den eneste danske cykelrytter, der har vundet verdens mest prestigefyldte cykelløb Tour de France. Efter sejren i 1996 blev han hyldet af titusindvis af euforiske danskere i Tivoli med den danske statsminister Poul Nyrup Rasmussen ved sin side. Riis ejer nu det danske cykelhold Team Saxo Bank. Han var i årevis under intens beskyldning for at have brugt doping. I maj 2007 erkendte 43-årige Bjarne Riis, at han havde taget epo, kortison og væksthormoner. Indrømmelsen medførte at Hernings engang så stolte søn med tilnavnet Ørnen fra Herning blev voldsomt vingeskudt. Han har ikke siden kunnet genetablere sit gode navn og rygte til trods stor succes med sit cykelhold.

Bendt Lund Nielsen

Måske kan Chriss Anker Sørensen -Oksen fra Hammel - hjælpe Bjarne!

Inge Heede Hertoft
, for mere end 6 år siden

Jeg tror såmænd ikke, det så meget var doping-historien, der gjorde Bjarne Riis så upopulær - herregud de dopede sig jo stort set alle sammen. Men den euforiske hyldest af alle de glade danskere til BR som "den store, sejrende FAMILIEMAND" med kone og 2 drenge tæt ved siden af sig var sammen med doping-sagen nok for meget at sluge for de fleste, da han kort tid efter skiftede familien ud med en ny og bosatte sig i Italien. Det var lige meget løgn på én gang.

Ørnen fra Herning

Bjarne Riis er den eneste danske cykelrytter, der har vundet verdens mest prestigefyldte cykelløb…