Odense adelige jomfrukloster

Kollektiv og bibliotek til adelige jomfruer

Af

Rødstensbygningen på Albani Torv blev opført i 1504-08 af Odenses sidste katolske biskop, Jens Andersen Beldenak. Den blev opført som en befæstet bispegård. Efter Reformationen i 1536 var gården først i kongelig, siden i adelig besiddelse. Karen Brahe overtog…

Bidrag til Odense adelige jomfrukloster

Besøg og Gæstebog fra Odense adelige jomfrukloster

Her kan du se hvilke profiler der har besøgt Odense adelige jomfrukloster i virkeligheden, og hvem der gerne vil besøge. Du har også mulighed for selv at angive om du har besøgt eller vil besøge Odense adelige jomfrukloster.

3 profiler har besøgt Odense adelige jomfrukloster

1 profil vil besøge Odense adelige jomfrukloster

Har du besøgt eller vil du besøge Odense adelige jomfrukloster?

Gæstebog for Odense adelige jomfrukloster (1)

marian arenfeldt
, for mere end 5 år siden

Min mands slægt har siden 1682 boet på Sæbygård. Der er stadig en stor portrætsamling af slægten; portrætter som har forbindelse til portrætter i Odense Adelige Jomfrukloster.Jeg har tidligere haft historisker rundvisninger på Sæbygård. Derfor ser jeg og en kollega frem til at kunne besøge klostret og lære det historie yderligere at kende. Med venlig hilsen Marian Arenfeldt

Kollektiv for adelige

De katolske klostre fra middelalderen blev lukket ved reformationen i 1536. Omkring år 1700 vendte …