Anne-Christine Larsen

2 profiler følger Anne-Christine Larsen

verner andersen Steve Dalcin

Leder af Vikingeborgen Trelleborg og Museumsinspektør ved Sydvestsjællands Museum

Magisterkonferens i forhistorisk nordisk og europæisk arkæolog fra Københavns Universitet i 1992 med speciale i yngre jernalder, vikingetid og tidlig middelalder. Udgravninger og forskningsprojekter ved forskellige museer i ind- og udland. Fra 1997 museumsinspektør ved Vikingeskibsmuseet i Roskilde. Fra 2006 chef for udstillinger og samlinger samme sted. Har undervist, skrevet diverse artikler og afholdt foredrag på museer og universiteter i en lang række lande. Fra 1998 medlem af styregruppen for forskningsprojektet The Viking Unst Project. Siden 2002 censor ved Københavns, Aarhus og Syddansk Universitet. Nuværende stilling siden 2009.

Anne-Christine Larsen har oprettet 1 fortælling

Multietniske vikinger

Se Anne-Christine Larsens steder på kortet

Se kort
Steder du har besøgt Steder du har besøgt
Steder du vil besøge Steder du vil besøge
Fortællinger du anbefaler Fortællinger du anbefaler
Statens Kunstfond Statens Kunstfond

Anne-Christine Larsens nyhedsstrøm

Anne-Christine Larsen oprettede en nyt fortælling: fortællingen »Multietniske vikinger « under Trelleborg, for mere end 7 år siden