Claus Johansen

Claus Johansen

Musikjournalist, programmedarbejder Danmarks Radio

Har siden 1985 produceret et stort antal programmer om musik og kultur. Som producent for P2s musikoplysende udsendelser en af ankermændene i serien den vestlige verdens musikhistorie ”Historien om Musikken”. Har som studievært præsenteret hundredvis af koncerter og opera-forestillinger. Var i mere end 10 år DRs faste mand i Royal Albert Hall i London ved BBCs promenadekoncerter. Vært i Café Rossini, Musikbutikken og i P2morgenmusik. Guide på opera-rejser til Verona, Toscana, Hamborg og Wien. Underviser i musikkundskab og musikhistorie på Den Konservatorieforberedende Grunduddannelse MGK på Musikhøjskolen på Frederiksberg.

Claus Johansen har oprettet 4 fortællinger

Modet til at leve

Modet til at leve

Bidemærker og beduinknive

Kierkegaard blomstrer stadig

Se Claus Johansens steder på kortet

Se kort
Steder du har besøgt Steder du har besøgt
Steder du vil besøge Steder du vil besøge
Fortællinger du anbefaler Fortællinger du anbefaler
Statens Kunstfond Statens Kunstfond

Claus Johansens nyhedsstrøm

Claus Johansen
Claus Johansen oprettede en nyt fortælling: fortællingen »Djævelens værk på radiobølger« under Radiohuset, for mere end 7 år siden

Djævelens værk på radiobølger

Claus Johansen
Claus Johansen oprettede en nyt fortælling: fortællingen »Bidemærker og beduinknive« under H.C. Andersens Hus, for mere end 7 år siden

Claus Johansen
Claus Johansen oprettede en nyt fortælling: fortællingen »Modet til at leve« under Rungstedlund, for mere end 7 år siden

Modet til at leve