Inge Heede Hertoft

Inge Heede Hertoft

Fortællinger du anbefaler Fortællinger du anbefaler
Statens Kunstfond Statens Kunstfond

Inge Heede Hertofts nyhedsstrøm

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Menukortet« under Flyvergrillen, for 6 dage siden

Menukortet Og der kom så den 5. gratis reklame for ligegyldige kviklånsfirmaer. Det ender med at blive døden for 1001 Fortællinger, at alle mulige platugler …

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Ustandseligt spisende kunstnere« under Skagen og Brøndums Hotel, for 6 dage siden

Ustandseligt spisende kunstnere Og så fik den lige én reklame mere for et af de utallige kviklånsfirmaer, vi åbenbart ikke kan undgå herinde. Plat.

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft oprettede en nyt fortælling: fortællingen »Det stopper aldrig« under Znore.dk, for 7 dage siden

Det stopper aldrig

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft har kommenteret på fortællingen »Gratis Reklame« under Din Vinbar, for 10 dage siden

Gratis Reklame Fuldstændig rigtigt, Torben, og forhåbentlig bliver både denne og alle de andre også det en dag. Pt. er administrator desværre overbebyrdet.

Inge Heede Hertoft
Inge Heede Hertoft oprettede en nyt fortælling: fortællingen »Igen - igen« under Din Vinbar, for 16 dage siden

Igen - igen