Jens Hilden

Jens Hilden

Fortællinger du anbefaler Fortællinger du anbefaler
Statens Kunstfond Statens Kunstfond

Jens Hildens nyhedsstrøm

Jens Hilden
Jens Hilden har kommenteret på fortællingen »Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer.« under Vores hus i Vanløsedets tilblivelse og første ejer., for mere end 2 år siden

Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer. Indtil vi overtog huset var det fortsat opvarmet med 3 brændeovnene forsynet med brændere til petroleum, som førstes fra beholdere i trapperummet…

Jens Hilden

Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer. Første ejers søn, Emil Michael Fort, der er opvokset i huset, har beskrevet området og huset (egen oversættelse fra Eva M Robinson):"Grunden…

Jens Hilden

Vores hus i Vanløse og dets tilblivelse og første ejer. Thank you for your comment. I would like to have a further description of the house. I have uploaded a current image.