Lis Slottved

Lis Slottved

pensionist

Desværre findes der ingen decideret uddannelse i tekstilhistorie, men jeg er lidenskabeligt interesseret i emnet og virker bl.a. som bestyrelsesmedlem i TENEN Dansk Tekstilhistorisk Forening ligesom jeg er aktiv i Dansk-Tysk Patchworkforum, som er en grænseoverskridende forening som virker for udveksling og oprettelse af personlige kontakter blandt ligesindede i grænselandet. Selv beskæftiger jeg mig mest med dåbsdragter og broderede billedtæpper, som mange grupper fremstiller i disse år. Jeg glæder mig hver gang 1001 fortællinger bringer et tekstilt emne, hvilket desværre hænder alt for sjældent.

Se Lis Slottveds steder på kortet

Se kort
Steder du har besøgt Steder du har besøgt
Steder du vil besøge Steder du vil besøge
Fortællinger du anbefaler Fortællinger du anbefaler
Statens Kunstfond Statens Kunstfond

Lis Slottveds nyhedsstrøm

Lis Slottved
Lis Slottved har kommenteret på fortællingen »Den ny overrabbiner samler menigheden« under Synagogen i Krystalgade, for mere end 8 år siden

Den ny overrabbiner samler menigheden For mange, mange år siden, da jeg gik i gymnasiet (i Silkeborg) var vi på ekskursion til København, hvor vi bl.a. besøgte Det kgl. Teater og…

Lis Slottved
Lis Slottved har kommenteret på fortællingen »RING 1448« under Københavns Politigård, for mere end 9 år siden

RING 1448 Også jeg synes det er en god historie. Blot synes jeg, det er ærgerligt, at man ikke har valgt at lade nummeret være et landsdækkende kortnummer. …

Lis Slottved
Lis Slottved har oprettet en profil på 1001 fortællinger, for mere end 9 år siden