Maria Panum Baastrup

3 profiler følger Maria Panum Baastrup

Bendt Lund Nielsen Martin Pavón Kim Kofod

Mag.art. i forhistorisk arkæologi, København Universitet

Født 1979 i København. Matematisk student fra Ingrid Jespersens Gymnasium og i 2007 mag.art. i forhistorisk arkæologi ved Københavns Universitet. Tildelt universitetets guldmedalje for afhandlingen Kontinental og insulær import i Sydskandinaviens vikingetid. I løbet af uddannelsen har hun været udvekslingsstudent ved Lunds Universitet med studier i middelalderarkæologi. Efter endt uddannelse har hun arbejdet som vikarierende museumsinspektør på Nationalmuseets afdeling for Danmarks middelalder og renæssance og som museumsinspektør på Nationalmuseet afdeling for Danmarks oldtid. Påbegyndte i 2008 ph.d.-projektet Kommunikation, kulturmøde og kulturel identitet - tingenes rejse i Skandinaviens vikingetid på Nationalmuseet. Har skrevet diverse artikler, undervist og arbejdet med populær formidling af emner inden for både forhistorien og middelalderen.

Maria Panum Baastrup har oprettet 17 steder

Kanhavekanalen