Mogens Evan Høeg

Mogens Evan Høeg

Teknisk Konsulent

Født i København men da jeg kunne gå selv (ca 1 År) forlod jeg byen og flyttede til Silkeborg med mine forældre, senere Trustrup ved Grenå,- Mørke,- Århus,- Skødstrup,-Gl.Rye. Interesser Flyvning,-Svæveflyvning,-ballonflyvning,- Skydning,- Fotografering,- Radioamatør OZ9MJ,- Computer,- Elektronik,- og meget andet. Udlært Maskinarbejder,- Radioteknikker,- Arbejdede 20 år på Regnecentralen med opbygning af Danmarks første computer lavet med transistorer. Purup Elektronic med laserscannere,- Anatomisk Institut med elektronmicroskober,- Tandlægehøjskolen med computerstyrede tandlægeunit,- og sluttede af med 22 år på DATCH (DAnsk TeknologiCenter for Handicappede) hvor jeg beskæftigede mig med højteknologiske hjælpemidler til handicappede. Nu aktiv pensionist

Mogens Evan Høeg har oprettet 1 fortælling

Fra legeplads til Arbejdsplads