Mogens Hedegaard

Mogens Hedegaard

Agronom

Årgang 1942. Agronom 1970. Arbejdserfaringer: Landbrugsrådets EF sekretariat 1970-71, DLR 1971-76, Jyllands Kreditforening 1976-79. Danida og Cowiconsult i Afrika og Indien 1979-87. Krüger A/S, biogas, oversøisk og Europa 1987-2001. GasCon Aps, bioenergi, Fjernøsten og Europa 2001-07. Driver som pensionist økologisk planteavl på gammel slægtsgård i Vendsyssel med 38 ha ager og eng samt 22 ha skov. Jeg hæger om den fredede gravhøj på min jord og har siden jeg var dreng opsamlet alle de stenredskaber jeg er stødt på. Min kulturarvsinteresse knytter sig specielt til agerbrugets begyndelse og senere udvikling.

Se Mogens Hedegaards steder på kortet

Se kort
Steder du har besøgt Steder du har besøgt
Steder du vil besøge Steder du vil besøge
Fortællinger du anbefaler Fortællinger du anbefaler
Statens Kunstfond Statens Kunstfond

Mogens Hedegaards nyhedsstrøm

Mogens Hedegaard
Mogens Hedegaard har kommenteret på fortællingen »Verdenskrigen tog livet af Store Vildmose« under Store Vildmose, for mere end 3 år siden

Verdenskrigen tog livet af Store Vildmose Gør det - Store Vildmose er interessant og stadig dynamisk naturhistorie!

Mogens Hedegaard
Mogens Hedegaard har kommenteret på fortællingen »Havhingsten fra Glendalough« under Vikingeskibshallen, for mere end 3 år siden

Havhingsten fra Glendalough Det hører til en af mine største oplevelser i livet den meget tidlige morgen i august 2008, hvor jeg stod i Thyborøn og så "Havhingsten"…

Mogens Hedegaard
Mogens Hedegaard har oprettet en profil på 1001 fortællinger, for mere end 6 år siden