Niels Sunesen

Niels Sunesen

Fortællinger du anbefaler Fortællinger du anbefaler
Statens Kunstfond Statens Kunstfond

Niels Sunesens nyhedsstrøm

Niels Sunesen
Niels Sunesen har kommenteret på fortællingen »Svigtede Danmark da det gjaldt?« under Oksbøllejren , for 12 måneder siden

Svigtede Danmark da det gjaldt? Bemærk, at de mange dødsfald indtraf blandt syge, sårede og udmattede flygtninge, mens tyskerne selv havde ansvaret for dem. Lægeforeningens…

Niels Sunesen
Niels Sunesen har kommenteret på fortællingen »Borg og bryggeri under samme tag« under Christian den Fjerdes Bryghus, for et år siden

Borg og bryggeri under samme tag I dag opbevares der en del gamle skulpturer fra de kongelige slotte - skulpturer, der ikke kan restaureres.

Niels Sunesen
Niels Sunesen oprettede en nyt fortælling: fortællingen »Frederiks kirke« under Grønhøj, for et år siden

Frederiks kirke

Niels Sunesen

Frederiks kirke

Niels Sunesen

Frederiks kirke

Niels Sunesen
Niels Sunesen har kommenteret på fortællingen »Birgitta fik en fest i Peterskirken« under Mariager Kloster, for et år siden

Birgitta fik en fest i Peterskirken Hvorfor er der to forfattere på denne fortælling?

Niels Sunesen
Niels Sunesen har kommenteret på fortællingen »En rest af syndfloden til salg« under Lille Vildmose, for et år siden

En rest af syndfloden til salg Niels Sunesen: Landhævningen satte ind straks efter isens tilbagetrækning. For 7.000 - 9.000 år siden satte den store afsmeltning i nord ind med en…

Niels Sunesen
Niels Sunesen har kommenteret på fortællingen »En måneds rugbrød til hele Fyn« under Lumby Inddæmmede Strand, for mere end 3 år siden

En måneds rugbrød til hele Fyn Det lykkedes landmændene at stoppe inddæmningen af Lumby Strand i 33 år. Landmændene foretrak den sikre græsning og høslettet i de våde enge…

Niels Sunesen
Niels Sunesen har kommenteret på fortællingen »De nordjyske bønders Waterloo« under Svenstrup Mose og Lere Sig, for mere end 3 år siden

De nordjyske bønders Waterloo Waterloo er vel synonymt med det endelige og afgørende nederlag. Ved Svenstrup pryglede bønderne de adelige af hestene - jævnfør "Kongens…