Simon Bang

Simon Bang følger 1 profil

Anders Fischer

Simon Bang

Tegner

Er uddannet som grafiker og tegner på Skolen For Brugskunst. Debuteret som maler på Den Fri, men arbejder mest som storyboarder i filmbranchen, både herhjemme og internationalt. Er også illustrator til bøger og den merkantile branche. Har i de sidste år arbejdet på tre dokumentarfilm som alle tager afsæt i det forrige århundrede; fortællinger og portrætter fra 2. verdenskrig, om bla sømænd og piloter. Har også maritime interesser og har stillet min fotosamling af dampskibe til rådighed for den engelsksprogede hjemmeside 7seasvessel.com, som har det formål at være et levende globalt museum, der udstiller fotos og viden til rådighed for forskningen af skibsfart og skibe fra hele verden.

Se Simon Bangs steder på kortet

Se kort
Steder du har besøgt Steder du har besøgt
Steder du vil besøge Steder du vil besøge
Fortællinger du anbefaler Fortællinger du anbefaler
Statens Kunstfond Statens Kunstfond

Simon Bangs nyhedsstrøm

Simon Bang
Simon Bang følger Anders Fischer, for mere end 7 år siden
Simon Bang
Simon Bang har kommenteret på fortællingen »”I dag gravede vi i dynger af nøddeskaller” « under Holmegaard Mose, for mere end 7 år siden

”I dag gravede vi i dynger af nøddeskaller” Som ung dreng var jeg med til at udgrave bopladsen på marken foran selve Holmegaards Mose. Det var netop Anders Fischer som stod for udgravningen.…

Simon Bang
Simon Bang har oprettet en profil på 1001 fortællinger, for mere end 7 år siden