Søren Bramsted

Søren Bramsted

Historiefortæller, forfatter, foredragsholder og pædagog

Jeg er historiefortæller og forfatter. Jeg har fortalt historier de sidste 16 år. I 12 år var jeg den ene halvdel af duoen Fortællekompagniet. Min forfatter gerning omfatter, so far, 2 bøger: en børnebog og en fantasyroman. Jeg har boet hele mit liv i København, men flyttede til Fyn for et år siden. Som fortæller har jeg ofte kørt ad de snoede, fynske landeveje. Nydt syrenruten, de bølgende bakkedale, de grønne enge og de små bindingsværkshuse, og har altid tænkt: "Her vil jeg slå mig ned når jeg bliver gammel". Da jeg for nogle få år siden havde en oplevelsesbutik i hjertet af København, trådte en vidunderlig fynsk kvinde ind ad døren. Hun bejlede til mig, og jeg slog mig ned på Fyn før ventet. Turen gik fra en tre værelses lejlighed på Nørrebro til en firelænget gård. Nu bor jeg midt i mine drømme, det er fantastisk og en krystalklar kilde til daglig inspiration. Det er vel nok, især, de små, nærværende dagligdags begivenheder der har min store interesse. Det at erkende det store i det små. At gå på opdagelse i det som umiddelbart ikke synes af noget. Det som overrasker. Oplevelser der gør en forskel. Når nye tiltag skyder op bag slidte, forstøvede mure, når der bag bryghuset åbenbarer sig en eventyrlig verden eller når gåturen gennem landsbyen byder på en snak med en aldrende Annie, der kan berette om en bryllupsfest for 60 år siden. Mødet med et andet menneske er mødet med endnu en beretning. Vi er som mennesker skabt med lysten til at lytte til hinanden. Instinktivt ved vi at vi alle har en interessant historie at fortælle. De historier har min store interesse.

Søren Bramsted har oprettet 1 sted

USA ligger i Pederstrup