Profiler

Her ser du en liste over de profiler som bidrager til 1001. Opret din egen profil og del dine bidrag med andre brugere på sitet.

Flere 1 / 183

Anne-Louise Sommer

Anne-Louise Sommer

Mag.art. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet, 1987

Født 1961. Anne-Louise Sommer er direktør ved Designmuseum Danmark. Hun har tidligere været rektor samt forskningsleder ved Danmarks Designskole, og før det ansat i forskellige stillinger ved flere af landets universiteter, senest som lektor ved Institut for Æstetiske Fag, Afdeling for…

Jacob Bjerring-Hansen

Direktør for Bornholms Museum

Bo Fritzbøger

Bo Fritzbøger

Dr.phil.

Lektor i tidlig moderne historie ved Københavns Universitet.

Ann Vibeke Knudsen

Ann Vibeke Knudsen

Museumsleder emeritus, arkitekt MAA

1967-1976. Ophold i Italien og Frankrig. Ansat på Schultz Forlag i København. Forlagsuddannet. Arkitekt MAA fra 1982 med speciale i bygningshistorie og restaurering. Studier på Københavns Universitet i litteraturvidenskab og etnologi. Fra 1976 arkitektuddannelse på Kunstakademiet i København. …

Martin Stoltze

Martin Stoltze

Camilla Mordhorst

Camilla Mordhorst

Ph.d. i museumsformidling og cand.comm. i kommunikation og etnologi.

Formidlingsleder på Københavns Bymuseum. Camilla Mordhorst har gennem mange år arbejdet med museet i teori og praksis. Hendes interesser inkluderer nyudvikling af udstillingsmediet og af museets virkefelt samt museumshistorie. Af publikationer kan nævnes Udstillingsfortællinger ved…

Carsten Porskrog Rasmussen

Lektor, dr. phil., Aarhus Universitet

Claus M. Smidt

Claus M. Smidt

Jytte Thorndahl

Jytte Thorndahl

Museumsinspektør, mag. art., Elmuseet

Siden 1987: museumsinspektør og souschef på Elmuseet, Bjerringbro. Siden 2007: vicepræsident CIMUSET Siden 2002: censor ved Københavns Universitet 1985-87: museumsarbejde ved Moesgaard Museum, Århus 1978-87: adjunktvikar og timelærer ved Etnografisk Afdeling, Århus Universitet 1978:…

Erland Porsmose

Erland Porsmose

Museumsleder, dr. phil.

Født 1953. Lic.phil. i landskabshistorie i 1980 og i 1987 dr.phil. med afhandlingen De fynske Landsbyers Historie - i dyrkningsfællesskabets tid.. Forsker og forfatter med fokus på udforskning og formidling af landskabets historie, kunst, æstetik og bevaring. Siden 1980 leder af Kerteminde…

Flere 1 / 183

Tags

2. Verdenskrig Assistens Kirkegård Bag Den Gule Mur Besættelsen Boplads Bredgade DSB Det kongelige Bibliotek Gravhøje H.C. Andersen Harald Blåtand Herregård Hindsgavl Hospital Jernalder Klassicisme Kulturcentret ASSISTENS København Københavns Befæstning Lillebælt Middelfart Modernisme Mølle Nationalmuseet Odense Renæssance Sport Stenalder Story Field Sønderjylland arbejderboliger arbejderklasse arkitektur arne jacobsen barok begravelse bindingsværk bondestenalder borg bronzealder byudvikling demokrati enevælde fabrik fiskeri fortidsminde funktionalisme fæstning gods gravhøj gravkammer handel havn hotel hovedgård håndværk industri industrialisering jernbane jættestue kalkmalerier kanal kirke kirkegård kloster krig kro kunst købstad landbrug landsby landvinding middelalder motorvej museum musik nationalromantik natur park rekonstruktion religion restaurant ringborg runesten sagn skibssætning skov slot stendysse udgravning vandmølle velfærdssamfund vikinger vikingetid vindmølle vold voldgrav voldsted Århus