Hovedindgangen

Regeringens og regentens sikrede, underjordiske anlæg

Af

Gemt bag et anonymt udseende hus med have, garage og flagstang findes indgangen til et af de største og dyreste bygningsværker i Danmark. Skjult for offentligheden og landets fjender opførte de danske myndigheder fra 1963-1969 en atombunker, som skulle rumme…

Bidrag til REGAN VEST

"I må godt nok bo mange i det hus dér!”

0 kommentar 0 anbefalinger

Hvert år skal husets trixtank, som er en bundfældningstank til spildevand, tømmes. Et år blev slamsugeren kørt af en ny chauffør. Han fjernede dækslet og undrede sig højlydt over tankens størrelse, som er dimensioneret til hele REGAN VEST og ikke kun det synlige lille hus til opsynsmanden. Han sagde ”I må godt nok bo mange i det hus dér”, hvortil de to anonyme mænd, der havde rekvireret tømningen, nøjedes med at svare: ”Ja, du må jo bare køre de gange, der skal til”. Chaufføren kløede sig i nakken. Da han tilsyneladende ikke fik nogen uddybende forklaring, gik han i gang med sit arbejde og undrede sig længe over, hvad han havde oplevet.

Hvert år skal husets trixtank, som er en bundfældningstank til spildevand, tømmes. Et år blev…