Kirkeårnet til Sankt Laurentii Kirke

En underjordisk kirkeruin

Af

Sankt Laurentii Kirke er opført omkring år 1100. Den er som så mange andre middelalderkirker i Roskilde opført i frådsten (kildekalk), oprindeligt uden sit senere tårn. I Reformationsperioden plyndrede Roskildes borgere Laurentii Kirke og den blev revet ned. Det…

Besøg og Gæstebog fra Sankt Laurentii kirkeruin i Roskilde

Her kan du se hvilke profiler der har besøgt Sankt Laurentii kirkeruin i Roskilde i virkeligheden, og hvem der gerne vil besøge. Du har også mulighed for selv at angive om du har besøgt eller vil besøge Sankt Laurentii kirkeruin i Roskilde.

1 profil har besøgt Sankt Laurentii kirkeruin i Roskilde

3 profiler vil besøge Sankt Laurentii kirkeruin i Roskilde

Har du besøgt eller vil du besøge Sankt Laurentii kirkeruin i Roskilde?

Gæstebog for Sankt Laurentii kirkeruin i Roskilde (2)

Søren Lyder Jacobsen
, for mere end 4 år siden

Åbningstid mv. er beskrevet her i teksten under punktet "Fortællinger". Der står følgende: "Kirkeruinen administreres af Roskilde Museum. Den kan besøges hver lørdag kl. 11-15 samt i ferier (mod entre på pt. 25 kr.). Derudover kan man på museet booke en omvisning." Billetsalget finder sted i indgangen til det gamle kirketårn. Billetten gælder både til kirketårnet og kirkeruinen. Se i øvrigt Roskilde Museums hjemmeside, www.roskildemuseum.dk, for detaljerede oplysninger.

Bo Kristensen

Hvornår F.... har stedet åbent!