Smykkeværksteddet blev til Jane Kønig
Fakta

Det gamle Smykke værksted blev over taget af Jane Kønig der i dag det velkendte smykke brand Jane Kønig

Af

I 1989 overdrog det lille familieejet smykkefirma - Smykkeværkstedet - deres forretning til Jane Kønig. Siden hen har det taget fart og nu er Jane Kønig blevet veletableret brand i smykkebranchen. I dag sælges smykkerne igennem to smukke butikker. Jane designer…

0 kommentar 0 anbefalinger

Om Jane Kønig - Tilbage i starten af 80érne begynder Jane sin uddannelse som tilskærer kort tid efter hun er uddannet deltager Jane i den prestigefyldte designer konkurrence Smirnoff. Hun tag dommerne med storm og vinder konkurrencen. Der gør hendes brand kendt og hun bliver inviteret til at udstille hendes smykker på Charlottenborgs forårsudstilling. Derfra tage det fart for Jane Kønig og i 89 overtager hun Smykkeværkstedet i det centrale København.

Bidrag til Smykkeværksteddet blev til Jane Kønig