Spøttrup

Topmoderne borg angrebet af jyder

Af

Spøttrup Borg blev bygget i 1520'erne af Viborg-bispen Jørgen Friis (1494-1547). Det var efter dansk målestok en topmoderne borg, som med en ni meter høj vold og dobbelt voldgrav kunne modstå de nyeste og mest effektive kanoner. Tiden var præget af religiøs …

Bidrag til Spøttrup Borg

Besøg og Gæstebog fra Spøttrup Borg

Her kan du se hvilke profiler der har besøgt Spøttrup Borg i virkeligheden, og hvem der gerne vil besøge. Du har også mulighed for selv at angive om du har besøgt eller vil besøge Spøttrup Borg.

18 profiler har besøgt Spøttrup Borg

5 profiler vil besøge Spøttrup Borg

Har du besøgt eller vil du besøge Spøttrup Borg?

Gæstebog for Spøttrup Borg (5)

Alex K Uth
, for mere end 8 år siden

Det er en meget fin lille borg. Dejlig borggård og smukke rum. Jeg kom desværre lige til lukketid, men agter at kigge forbi til næste sæsons marked.

Bendt Lund Nielsen

Ja, jeg har besøgt borgen. Den guver anledning til at bruge sin fantasi og historiske viden!

Elisabeth Tejlmand
, for mere end 9 år siden

Bispens Marked er som at træde ind i en tidsmaskine. Flot ridderturnering og spændende slag om borgen. Hele familien var opslugte. Borgen er bestemt et besøg værd, og vi fik alle noget med hjem. Den yngste spurgte om hun måtte vise billeder til klassen.

Bente Kristoffersen
, for mere end 9 år siden

Borgen er helt fantastisk og blandt mine favorit steder i Danmark. Det er et imponerende bygningsværk både ude - og indefra, stedet emmer af historie. Middelalder markedet er et spændende indslag, og rosen/urte haven er rigtig smuk.

Frede Kristensen
, for mere end 9 år siden

Vi besøgte Borgen i 2010 og samtidig de spændende middelalder levendegørelser og udstillinger. Det var en fin oplevelse. Vi kommer igen i år.

En ven af bordets glæder

Jørgen Friis var en af reformationstidens markante skikkelser. Han karakteriseres som ”Heftig af …