Trygs hovedkvarter i Ballerup

Rejsen mod ekspansion i hele Norden

Forsikringsselskabet Tryg har hovedkvarter i Ballerup.

Tryg styrker dansk iværksætteri

0 kommentar 0 anbefalinger

I erkendelse af at salg af traditionelle forsikringsprodukter er en nedadgående forretning satser Tryg hårdt på innovation og nytænkning. I oktober 2016 slog man dørene op for The Camp, en 4.500 m2 community-baseret arbejdsplads for nystartede virksomheder, på Trygs hovedkontor i Ballerup. Der er altså ikke kun tale om intern innovation i Tryg, men om et miljø, hvor startups fra en masse forskellige brancher skal være med til at føde ideer, teste koncepter og gå i markedet med nye produkter og services – nogle med relevans for Tryg, andre slet ikke. The Camp er et samarbejde mellem Tryg og Talent Garden Rainmaking, som er en af Europas ledende facilitatorer for iværksætteri. I The Camp sidder der ca. 25 startups med samlet ca. 200 ansatte – alt fra enkeltmandsvirksomheder til større virksomheder med over 50 ansatte. I Trygs iværksættermiljø finder man bl.a. firmaet HomeBob, som er udviklet i et innovativt samarbejde mellem Tryg, sourcing- og servicevirksomheden Solar og innovationshuset KRING, der alle gerne vil tilbyde lidt ekstra til boligejerne. HomeBob giver boligejere en hjælpende hånd med de mange opgaver udenfor og omkring boligen. De tilbyder blandt andet hjælp til vinduespudsning i Ballerup såvel som i resten af Storkøbenhavn & Nordsjælland. Derudover kan man som husejer få hjælp til hækklipning, fliserens, træfældning, tagrenderens og meget andet. Blandt de mange spændende startups i The Camp finder man også bl.a. Queue-It, DropBoy og MyPressWire.

Bidrag til Trygs hovedkvarter i Ballerup

the camp