Den engang så driftige købmandsbutik

Af

Pederstrup er en ganske lille landsby, ikke så langt fra Ringe på Fyn. Jernbanen skærer sig vej gennem byen. Det er Svendborgbanen der stikker af mod Odense. Den for længst forladte Brugsen står stor og tung som en træt vogter bag Pederstrup station, mens pudset…

Gør en god handel eller få en god historie

0 kommentar 1 anbefalinger

Foran dig står en gammeldags BP stander, der holder en amerikanerbil eller to. Borde og stole er stillet op, så du kan nyde den medbragte madkurv. Væggene omkring dig er slidte, du er i et lettere råt gårdmiljø. Du er aktør i LIlle USA. Gå ind ad døren i den lave bygning. Elvis, Marilyn Monroe eller en anden amerikansk kunstner fra dengang, skratter i en højttaler et sted i et af de mange rum. Klaus tager imod dig, og inviterer dig til at gå på opdagelse i en anden verden. Klaus er samler af alt hvad der kommer fra USA. Han har boet der en gang. Rummene er store og de bugner af amerikanske ølreklamer, reklamer bøjet i neon, gamle radioer, posters, musikinstrumenter, bardiske, Coca Cola og Budweiser merchandises, lyskurve, vægure, små el og benzindrevne motorkøretøjer, dinner inventar og alle mulige andre brugbare ting og sager fra USA. Men det er også muligt at handle sig til en brusekabine, et sofasæt eller, gamle brillestel, bestik og service, puder, tæpper, malerier og en masse andet. Der er meget, og det er til salg. Und dig selv at ha tid når du besøger Klaus´ USA marked. Snak med ham. Spørg ind til ham og han samlergenstande, så begynder Klaus at servere. Ikke burgere men historier fra sit rige liv. God tur til USA i Pederstrup.

Bidrag til USA ligger i Pederstrup

Foran dig står en gammeldags BP stander, der holder en amerikanerbil eller to. Borde og stole er…