Viborg Stadion

Af

På Viborg Stadion er der 10.000 overdækkede sæder, som fordeler sig over 4 tribuner. Viborg Stadion er placeret meget centralt, således at man både kan finde parkeringspladser lige i nærheden eller benytte sig af offentlig transport med bus eller tog. Fornyligt…

Fantastisk atmosfære

0 kommentar 0 anbefalinger

Jeg har efterhånden været på Viborg Stadion rigtig mange gange. Skal jeg komme med et forsigtigt gæt, har jeg overværet 150 kampe på det stadion. Jeg har også været på mange andre danske stadions, men jeg er alligevel størst fan af Viborg Stadion. På trods af at der "kun" er plads til knap 10.000 mennesker, er der alligevel en unik atmosfære. Det er først og fremmest et meget rigtig flot stadion, hvor man sidder godt på sæderne og har et glimrende overblik over banen. Det er min mening det absolut bedste stadion i Danmark.

Bidrag til Viborg Stadion

Jeg har efterhånden været på Viborg Stadion rigtig mange gange. Skal jeg komme med et forsigtigt …