LEIFI om Vikingetiden ved Odense Fjord

Af

En kystby langt fra fjord og hav!! I gamle dage kunne man sejle dybt ind i Egense fjord og undervejs lægge til ved blandt andet ‘Skibstedet’, dvs. en havn ved Egense fjord - 1.5 km fra Skeby og ca. 700 meter fra Ørritslev; denne havn lå meget tæt på Skeby kirke…

Besøg og Gæstebog fra Vikingespor - Skibstedet, Skeby

Her kan du se hvilke profiler der har besøgt Vikingespor - Skibstedet, Skeby i virkeligheden, og hvem der gerne vil besøge. Du har også mulighed for selv at angive om du har besøgt eller vil besøge Vikingespor - Skibstedet, Skeby.

1 profil har besøgt Vikingespor - Skibstedet, Skeby

Har du besøgt eller vil du besøge Vikingespor - Skibstedet, Skeby?

Gæstebog for Vikingespor - Skibstedet, Skeby (4)

Gunnar Jørgensen
, for 26 dage siden

Skibstedets beliggenhed må være:55°31'34.7"N 10°26'34.4"E

Gunnar Jørgensen
, for et år siden

WGS84 55°31'35.4"N 10°26'34.6"E WGS84 DDM 55°31.590'N 10°26.576'E WGS84 decimal (lat, lon) 55.526493, 10.442934 ETRS89 UTM32N (øst, nord) 591086, 6154327 ETRS89 UTM33N (øst, nord) 212430, 6162818

Gunnar Jørgensen
, for et år siden

Lindøvej.Lige før Ørritslev dæmning til venstre. Passer med Lose og andre underbyggede fortællinger.

Gunnar Jørgensen
, for et år siden

Hej 1001 fortællinger. Jeg har igennem en tid interesseret mig for lokationen af "Skibstedet" i Skeby Sogn. Er stedet lokaliseret præcist eller kun omtrentlig ? Ellers har jeg et rigtig godt bud herpå. Vh Gunnar

Bidrag til Vikingespor - Skibstedet, Skeby

Indenskærsejlads