Gåsetårnet

Jyske Lovs fødested

Af

Vordingborg Slot blev anlagt af Valdemar den Store omkring 1160, formentlig som en del af forsvaret mod vendernes plyndringer. Slottet lå på en mindre borgbanke, omgivet af en voldgrav. I 1360’erne udbyggede Valdemar Atterdag borgen til et af landets største…

Bidrag til Vordingsborg Slot og Gåsetårnet

Besøg og Gæstebog fra Vordingsborg Slot og Gåsetårnet

Her kan du se hvilke profiler der har besøgt Vordingsborg Slot og Gåsetårnet i virkeligheden, og hvem der gerne vil besøge. Du har også mulighed for selv at angive om du har besøgt eller vil besøge Vordingsborg Slot og Gåsetårnet.

16 profiler har besøgt Vordingsborg Slot og Gåsetårnet

1 profil vil besøge Vordingsborg Slot og Gåsetårnet

Har du besøgt eller vil du besøge Vordingsborg Slot og Gåsetårnet?

Gæstebog for Vordingsborg Slot og Gåsetårnet (1)

Charlotte Falster-Hansen
, for mere end 5 år siden

Smart der blev udleveret ipad´s det gjorde at oplevelsen med børn, blev meget bedre, da ungerne følte sig underholdt og også fik meget mere ud af museumet. Desværre havde vi en dårlig oplevelse på den tilhørende restaurant, deres mad er godt nok ikke pengene værd at spise, jeg havde mine 4 børn med, hvor de to ikke er så gamle og stadig kun er nået til ketchup stadiet i deres burger, og jeg forespurgte pænt om de 2 af børne burgermenuerne om de ikke kunne nøjes med kun at putte ketchup i. Damen bag skranken ville absolut have vi skulle have alt tilbehøret med som hørte til burgerne, og da det som hun sagde også lå i seperate skåle, da man selv skulle lægge burgerne sammen, så vi gik med til at få det hele med. Dette skulle vi aldrig have gjort, eller rettere bestilt. Da maden blev serveret, kunne jeg med det samme se at jeg ville få en værre balade med 2 af mine unger, både overdel og underdel var sovset ind i løgmarmelade som de kaldte det, løg som jeg ellers havde forsøgt at frabede mig om kom på 2 af børnenes terlerkner, og som skulle have lagt i en skål ihvertfald efter espedientens udsagn. Men det gjorde så at den bøf som lå imellem bollerne sammen med salat, var smut ind i det løg stads, og min søn gik helt i baglås, for han kan bare ikke lide løg, ihvertfald slet ikke råt. Nå men vi var 3 voksne, hvor de 2 af os også havde bestilt en burgermenu, løgmarmeladen smagte af noget som var lavet af for gammelt/halv rådent løg, bøffen var så rå at det næsten var rent fars, kun lige hurtigt vendt på panden. Bollen var så tør, sej og hård at den smagte halv gammel, det var slet ikke værd at spise noget af det, deres rodfrugts chips smagte underligt, og vores generele indtryk af maden var at vi ville hellere være kørt på McDonalds end at have lagt 520 kr. for sådan noget ædelse der ikke en gang var værd at servere for en egne dyr. Beklager det jeg har skrevet, men servicen var lige så elendig som maden, så det var første og sidste gang vi stiller vores ben på den restaurant. --- Vil så lige tilføje at personalet i resten af museumet var virkelig flinke og hjælpsomme, og tålmoddige med at hjælpe ungerne da de fx. skulle have lavet mønter, eller de spurgte om noget. Det reddede da dagen lidt, når nu vi skulle hører på resten af dagen på hvor sultne de var og hvornår de kunne få noget at spise igen, altså mad som kunne spises som de sagde. Mvh. Charlotte

"Med Lov skal Land bygges"

I påsken 1241 udstedte Valdemar Sejr den kendte ’Jyske Lov’ under et ophold på Vordingborg.…