Anja Olsen

Anja Olsen

Museumsinspektør, Cirkusmuseet

F. 1971, cand. mag i Europæisk etnologi ved Københavns Universitet. Har tidligere beskæftiget sig særligt med bevarings- og indsamlingspolitik i et kulturteoretisk perspektiv. Er medforfatter til Skov- og Naturstyrelsens eksempelssamling: Inspiration til det fremtidige arbejde med kulturmiljøet i planlægningen (2001) og har efterfølgende beskæftiget sig med kulturarvens ideologiske implikation i kandidatspecialet Fortiden for fremtiden (2003), der er redigeret og udgivet i Verden Over (2006). Museumsinspektør ved Forstadsmuseet og Cirkusmuseet. Beskæftiger sig med kulturhistoriske perspektiver på forstaden samt cirkus og artisteri, og har senest udviklet og nytænkt udstillingskonceptet på Cirkusmuseet.

Anja Olsen has added this sight

The circus building