Ann Vibeke Knudsen

1 profile follows Ann Vibeke Knudsen

Kim Kofod

Ann Vibeke Knudsen

Museumsleder emeritus, arkitekt MAA

1967-1976. Ophold i Italien og Frankrig. Ansat på Schultz Forlag i København. Forlagsuddannet. Arkitekt MAA fra 1982 med speciale i bygningshistorie og restaurering. Studier på Københavns Universitet i litteraturvidenskab og etnologi. Fra 1976 arkitektuddannelse på Kunstakademiet i København. Selvstændig erhvervsdrivende, antikvitetshandler, butikker i København. Siden 1982 ansat på Bornholms Museum som museumsinspektør, fra 1996 som museumsleder. Har blandt andet deltaget i etablering af landbrugsmuseet Melstedgård, keramikmuseet Hjorths Fabrik samt utallige udstillinger og publikationer. Bøger og artikler med afsæt i Bornholms historie: blandt andet bygningskultur, keramik, landbrug, tekstiler, industri, fiskeri, søfart, jernbaner, anden verdenskrig og dansk deltagelse i koloniseringen af Congo samt en kogebog. Medlem af Bornholms Historiske Samfund fra 1996, formand og senere redaktør for Bornholmske Samlinger. Formand for Kulturhistorisk Råd i Bornholms Regionskommune. Medlem af Kulturmiljørådet. Bestyrelsesmedlem i Kastellets Venner, Forsvarsmuseet på Bornholm.

Ann Vibeke Knudsen has added these 4 sights

Swedish houses in Rønne and Nexø