Bendt Lund Nielsen

4 profiles follow Bendt Lund Nielsen

Jens Peter Madsen Morten Jessen Flemming Kuhlmann Louise Marie

Bendt Lund Nielsen follows 23 profiles

Bendt Lund Nielsen

Pensionist

Født i Bredbjerg på Fyn. Nu 69 år og bor i Hammel. Er uddannet lærer fra Den Frie Lærerskole i Ollerup og cand.phil. i dramaturgi fra Århus Universitet. Liniefag i dansk fra Nørre Nissum Seminarium. Undervist på diverse skoler: AOF-Randers, Alkownain Friskole/København, Friskolen Thy/Thisted og Halvorsminde Ungdomskole/Hjørring. Rejst meget i Europa,inclusive Rusland, Baltikum: Estland og Letland, Balkan; Serbien, Kroatien og Montenegro. Også Albanien. og andre lande i Østeuropa), f.eks. Nordkap og Donau fra Østrig til Rumænien, Desuden med "Den transsibiriske Jernbane" (Asien) og Tyrkiet. Læser og skriver en del. Boet mange steder i Danmark: Morud, Bredbjerg, Ollerup, Brønshøj/København, Holte, Hundborg, Hjørring, Nykøbing Mors, Herning, Snoghøj og Århus. I 2007 skrev jeg min egen biografi: "Jeg elsker den brogede verden" (Forlaget Underskoven i København). Aktiv i diverse foreninger, f.eks. Handicapråd. Folkepensionist.

Places Bendt Lund Nielsen has visited

Bredbjerg