Georg Stenstrop

Georg Stenstrop

Museumsleder, lic. phil.

1984: cand.scient. i geologi, Århus Universitet 1985-88: Kandidatstipendiat, Århus Universitet 1989: lic.scient i geologi, Århus Universitet 1988-91: Videnskabelig medarbejder, Danmarks Tekniske Universitet 1992-99: Ledende museuminspektør, Fur Museum 1999-2004: Museumsleder, Fur Museum 1998-2001: Næstformand i Statens Museumsnævn 2002: Den Nordiske Museumslederuddannelse 2002-2004: Medlem af Det Faglige Råd for Naturhistorie Siden 2004: Museumsdirektør, Elmuseet Georg Stenstrop har arbejdet med naturvidenskabelig forskning i økonomisk geologi (Danmark, Norge and Grønland), naturvidenskabelig forskning i keramiske højtemperatur superledere, ledelse af naturhistoriske, kulturhistoriske og tekniske museer

Georg Stenstrop has added these 4 sights

Horn Reef