Kenneth Karl Nielsen

1 profile follows Kenneth Karl Nielsen

Torben Nielsen

Kenneth Karl Nielsen follows 2 profiles

Torben Nielsen Maria Erica Jensen

Online marketing ekspert og rejseblogger

Jeg elsker at rejse og rejser mest muligt og så ofte som muligt. Måske er det netop derfor, at jeg også elsker Danmark og min hjemegn omkring Horsens. -------------------- - Hvorfor spørger du? -------------------- Når man rejser, så er ens øjne åbne for nye oplevelser og nye indtryk. Men det glemmer man ofte, når man er returneret til Danmark. Jeg har valgt altid at være opmærksom og have åbne øjne, og så ser du din dagligdag, dit hjemland og din hjemegn på en hel anden måde. Jeg arbejder på Travelmarket.dk og skriver om rejser på Backpacker Planet og det handler om alle mine udlandsrejser. Men på Live from Denmark fortæller jeg om alle de dejlige historier, som jeg oplever i Danmark, og dem vil jeg også gerne dele nogle af her.

See Kenneth Karl Nielsen's sights in the map

See map