Profiles

Next page 1 / 163

AnneVibs

Per Jensen

Per Jensen

PR og Marketing

Aktiv sportsmand og stor fortaler for en sund livsstil. Derfor har jeg også haft Perspirex med mig gennem hele min karriere.

Petra Tynesen

Petra Tynesen

PR og Marketing

Min store passion er den gode historie og branding. Det kan jeg heldigvis kombinere på bedste vis til dagligt i mit arbejde og hverdag.

Frederik

Frederik

Direktør

Mrowen williams

Mrowen williams

Kurt Hansen

Kurt Hansen

Jan  Skov

Jan Skov

Karsten Frandsen

Karsten Frandsen

Jan Larsen

Jan Larsen

Historisk interesseret amatør

Rundt omkring os alle vifter historiens vingesus. Beskriv din lokale historie og hvor du i øvrigt kommer frem. Danmark er faktisk mægtigt interessant.

Next page 1 / 163

Tags

Aarhus Absalon Agriculture Architecture Association life Burial Mound Burial Mounds C.F. Hansen Christiansborg Classicism Copenhagen DSB Danes on Titanic Danish Arts Foundation Education Fishing Village Freight Germany Grundtvig H.C. Andersen Harald Blaatand Hospital Industry Iron Age Kitchen midden Larsen's Plads Manor Medieval Mill Modernism National Museum National romanticism Neoclassicism Odense Power plant Province Southern Jutland Stone Age The Royal Library Titanic Viking age Weapons absolutism agrarian reforms architect arne jacobsen art baroque baroque garden better building practices borough bronze age burial chamber castle channel church crafts democracy design disease excavation factory fishing forest fortifications funeral grocers housing conditions landmark legend moat monastery mound murals museum music neolithic nobility passage grave politics port railway religion replacement runic stone sculpture settlement the counts Feud timbered trade urban development victim village violence war watermill windmill working class world war 2