Sag: Odense Adelige Jomfrukloster

Albani Torv 6, Odense
Kirkeanlæg

Odense Adelige Jomfrukloster
Albani Torv 6
Odense
Omfang:
Den grundmurede hovedbygning (1504-08, 1560-61 muligvis af Frederik Klingebeck og ca. 1630) og den dermed sammenbyggede, lave bindingsværkslænge. F. 1918.*
1
0
Kirkeanlæg

11-11-1975
66-7-16/75

01-07-1918
33/18

Undersøgelse
Beskrivelse:
Albanigade 006, Odense adelige Jomfrukloster, matr.nr. 412, Odense bygrunde. Summarisk bygningsarkæologisk undersøgelse. 5 sider (upagineret) samt kort. Hans Henrik Engqvist. August 1972. Albanigade 006, Odense adelige Jomfrukloster, matr.nr. 412, Odense bygrunde. Bygningshistorisk undersøgelse. 30 sider samt bilag. Opgave i middelalderarkæologi ved Københavns Universitet. Ebbe Hædersdal. December 1976. Albanigade 006, Odense adelige Jomfrukloster, matr.nr. 412, Odense bygrunde. Farvearkæologisk undersøgelse. 3 sider samt fotografier. Ole Alkærsig, Kjeld Borch Vesth og Poul Strømstad/ Nat. mus., købstadsundersøgelsen og afdelingen for farvekonservering. December 1977. Albanigade 006, Odense adelige Jomfrukloster, matr.nr. 412, Odense bygrunde. Bygningshistorisk undersøgelse. 5 sider. Rønnow & Overby. Maj 1986.

Fredet bygning Albani Torv 6