Sag: Frederiksborg Slot

Frederiksborg Slot 001, Hillerød
Slot

Frederiksborg Slot
Frederiksborg Slot 001
Hillerød
Omfang:
"Slottet (nordfløjen, ""Kongefløjen"": 1602-05; galleriet foran: 1619-21 af Hans II van Steenwinckel; vestfløjen, ""Kirkefløjen"": 1606-16; østfløjen, ""Prinsessefløjen"": 1608-15; den lave sydfløj: 1609, ombygget 1619-21 af Hans II van Steenwinckel; løngangen og audienshuset: 1613 ff. af Lorenz van Steenwinckel; porttårnet: 1618-23; ""amtmandsboligen"" og ""kancelliet"" på den mellemste slotsholm: 1613-14; på den forreste holm ""Herluf Trolles tårn"": 1561, de to runde tårne 1562, og Badstuen: 1580). F. 1918."
12
0
Slot

09-06-1932
33/18

23-12-1918
33/18

Undersøgelse
Beskrivelse:
Frederiksborg Slot 001, matr. nr. 5a, Hillerødsholm, Hillerød. Summarisk bygningshistorisk redegørelse. Møntporten. 4 sider. K. Lindhardt/Frederiksborg Slotsforvaltning. Januar 1977. Frederiksborg Slot 001, matr. nr. 5a, Hillerødsholm, Hillerød. Summarisk bygningshistorisk redegørelse. Ringrendingsporten. 4 sider. Vilhelm Wohlert. December 1980. Frederiksborg Slot 001, matr. nr. 5a, Hillerødsholm, Hillerød. Summarisk bygningshistorisk redegørelse. Ringrendingsporten 1 side. Jørgen Høj Madsen/Nat. mus., Farvekonserveringen. Januar 1981. Frederiksborg Slot 001, matr. nr. 5a, Hillerødsholm, Hillerød. Summarisk bygningshistorisk beskrivelse. Prinsessefløjen. 2 sider. Ruth og Søren Lundqvist. September 1987. Frederiksborg Slot 001, matr. nr. 5a, Hillerødsholm, Hillerød. Bygningshistorisk undersøgelse. Skipperhuset. 17 sider. Jan Steenberg. September 1959.